ABOUT

dinsdag, juli 05, 2016 |


Hoi
Ik ben Britt, een 15-jarige blonde perfectionist die woont in een dorpje in België. Het liefste ga ik optimistisch, lachend, thee drinkend, schrijvend, fotograferend, bloggend en dromend door het leven.

Da's een heleboel en die dingen wil ik dan ook bij voorkeur allemaal tegelijkertijd doen. Noem me maar gerust een bezig bijtje dat liever niet uren op haar kont zit. Maar een paar uur films of series kijken doordeweeks doe ik ook met veel plezier. Mijn hoofd is een verzameling van dromen en gedachten waar ik de tijd niet voor vind om ze uit te voeren. Ik pieker over elk petieterig klein ding. Als ik iets doe leg ik de lat al gauw te hoog, ik ben niet snel tevreden maar dat laat me tot het uiterste gaan → perfectionist in hart en ziel. Ik vind het leuk om mensen te helpen en ik leef liever in de schaduw dan in de spotlight. Dagen spendeer ik door braafjes op school te zitten en daar leer ik vooral bij over Economie. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en mijn kennis te verrijken. Ik bloei open in de herfst waar ik dagen los kan gaan met bakken (of eerder brouwsels maken in de keuken die niemand lekker vind behalve ik), mezelf kan omringen met warme dekentjes en een kopje thee en ik mezelf zoveel laagjes kleren aandoe dat je me kan rollen. Ik heb niet liever.

Ik ben geen prater, tot ik me echt op mijn gemak voel, dan ben ik vaak niet te stoppen en babbel ik misschien net wat te veel. Ik kom tot rust door mezelf terug te trekken in mijn coconnetje. Mijn pastelblauwe kamertje die inmiddels volstaat met ontelbaar veel neppe plantjes (want ik ben een klungel op vlak van planten in leven te houden), waar ik luister naar indie rock (bij voorkeur the neighbourhood) of een kopje thee opslurp. Da's dan vooral muntthee, want andere theeën zijn mijn ding niet. Mijn kledingkast bestaat grotendeels uit streepjes, ik lééf in dat patroontje. Verder ben ik zo'n wanderlust typetje dat het liefste meteen op de trein sprong en random ergens afstapte om daar mijn dagje te vertoeven. Ik ben een huismusje dat haar warme nestje niet graag verlaat, maar zo af en toe kan ik er wel van genieten.

Dit is maar een greep uit mijn levensverhaal en uiteraard heb ik je nog véél meer te vertellen. Als je nog wat wilt weten, een vraag hebt over je lay-out,.. stuur me gerust een mailtje of  laat een reactie achter. ( :

Liefs,
Britt

5 opmerkingen :

 1. Ik heb genoten van dit stukje tekst :-) mooi verteld!
  Het vertelt echt al veel over jou en ik moet toegeven dat ik me toch wel soms kan herkennen in bovenstaande geschreven woorden ^^ .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs leuk om te lezen! Jouw schrijfstijl doet me een beetje aan de mijne denken, en dat is echt leuuuuuk. Ik vind jouw blogje heel fijn altijd, maar ik heb nooit de tijd om te reageren. Ik vind in ieder geval je foto's altijd heeeeel mooi. Veel liefs, en ik beloof als goed voornemen te hebben dat ik vaker jouw blogje opzoek, en dan WEL reageer! Knuffels, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een aangename blog heb jij! Die foto's zijn wondermooi! Ik kom zeker nog eens een kijkje nemen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Did you create the template for your blog yourself/ :)

  BeantwoordenVerwijderen