some pictures i took in den bosch

donderdag, augustus 09, 2018 |
Het was alweer mega lang geleden dat Lise en ik Eline had gezien dus spraken Lise en ik weer met haar af. Deze keer in Den Bosch, met een gsm vol hotspots en mooie plekjes die we van plan waren te doen. Uiteindelijk deden we er slechts een vijftal ervan. Maar die vijf hebben zot mooie foto's opgeleverd, dus bij deze.

Het was weer een treinrit die eeuwig durend zou zijn, maar gelukkig was Lise er om de tijd te doden. 
We hadden direct al zin om wat te gaan drinken dus gingen we naar Coffeelab. Ik nam een blondie, voor het eerst in mijn leven maar die was al op voordat ik er een foto van kon nemen, haha.
Nog nooit een vuilbak zo artsy zien liggen. Eline dacht er hetzelfde over.
We passeerden langs de Verkadefabriek. Dit leek eerst op één of andere verscholen urbex locatie (mijn urbexhartje ging sneller kloppen), maar was eigenlijk een soort van verzameling van allerlei kleine ondernemingen (?). Er liep een hond rond die meteen onze aandacht trok, want ja, honden.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten