niet-cliché plaatjes van barcelona

vrijdag, juli 06, 2018 |
Binnen een dikke maand ben ik achttien, ondertussen ben ik afgestudeerd en heb ik al een mini botsing achter de rug met mijn auto. (Enkel blikschade) Toch gek wat er op zo'n korte tijd allemaal gebeurd. Mijn vakantie is ingezet hoor en op wat een tempo. Ik heb amper stilgezeten. Ik had nog enkele mooie "sfeerbeelden" staan en die wilde ik even delen.

Barcelona is inmiddels al zo lang geleden dat ik gelijk niet meer weet wat de moeite waard was om te gaan bezoeken. Wel herinner ik me nog een mega graaf vintage winkeltje genaamd Off Vintage waar alle kleren al uitgekozen waren voor je en er dus enkel mooie dingen hingen zonder scheuren, vlekken, ... Het was mooi en graaf en onvergetelijk tegelijkertijd. 

En jaaa tuurlijk, ik heb ook alle toeristische attracties gedaan en alles maar geef toe. Is Barcelona ook niet mooi zonder de Sagrada Familia? Net zoals ik ook deed van Parijs. Het is allemaal wel heel neig "landschap" maar ik wil liever niet foto's van mensen delen zonder toestemming dus doen we het zo. Binnen een paar weken hoop ik de analoge plaatjes ook online te hebben. (: 

mic drop.

18 opmerkingen :

 1. Ik was niet van plan om Barcelona op mijn bucketlist te zetten, maar je foto's hebben me overtuigd! Foto's met vreemde kunnen er heel artistiek uit zien maar ik vind het zelf ook lastig om die zomaar te maken en online te zetten, maar je hebt het creatief opgelost. Vooral de zwart wit foto van onderaf vind ik erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa moet je doen! maar vooral via locals de fijne plekjes proberen vinden (:

   Verwijderen
 2. Heerlijk deze niet-cliché plaatjes, i love it! En wow, klinkt al zo volwassen Britt, ahah <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauwwauwauuuw!! het is echt tof om barcelona ook op deze manier te laten zien <3 hele mooie foto's!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige foto's, opnieuw! en hoe zot dat je nu gewoon afgestudeerd bent? wat ga je volgend jaar doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa het is toch zot allemaal he! (: het is bijna uw beurt he volgend jaar! ik ga toegepaste economische wetenschappen doen! (:

   Verwijderen
 5. Ik ben een paar jaar geleden ook in Barcelona geweest, ik vond het daar zo mooi! En wauw, je foto's zijn echt heel schoon! Vooral die zwart-witte trekt mijn aandacht hihi. Ik ben benieuwd naar de analoge plaatjes! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hoop dat ik ze heb want er is iets mis gegaan met mijn analoge camera, dus het kan zijn dat ik ze kwijtraakte. dus chance dat ik een paar wannabe's heb he!

   Verwijderen
 6. Love de foto's! Je hebt zo een leuk vintage sfeertje over hen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah hele fijne foto's Britt! Wat heftig, een ongeluk. Maar gelukkig is alleen de auto beschadigd! Ben trouwens heel benieuwd naar je analoge foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa gelukkig viel het allemaal nog wel mee! (: ooh ik hoop dat ik ze heb want er is iets fout gegaan met mijn analoge camera dusja.

   Verwijderen
 8. Aah Britt, zo’n mooie foto’s!! Ik hoop je snel terug te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. danku!! laat maar weten wanneer je nog eens vrij bent he!

   Verwijderen