en toen hing er een daniel wellington horloge om mijn pols

Ik heb vaak periodes dat ik helemaal in to een bepaalde ketting, armband ben en hem daarna gewoon nooit meer aandoe. Dit was nooit het geval voor horloges. Het is zo'n simpel en handig ding dat een outfit af kan maken. Ik had vaak het probleem dat horloges kapot gingen na een paar maanden. Ik was dan ook doodgelukkig toen Daniel Wellington mee instemde in een samenwerking zodat ik jullie dit pareltje kon tonen. Moest het ook lukken dat de zonnebloemen in de tuin vanachter weer in bloei stonden. Wie herinnert er zich dit gifje nog? (klik) Even tijdloos als het horloge op mijn pols ( ;) ). Het werd dus hoogtijd dat ik er toch eens een update van maakte en bij deze versie is er een horloge aan het shinen om mijn pols.Ik heb het horloge (de 'Classic Petite Ashfield 32 silver) nu een goeie maand en wanneer ik hem om heb, heb ik vaak niet eens door dat hij om mijn pols hangt. Bovendien hoor je het klokje amper tikken -eigenlijk niet, tenzij je echt je oor ertegen legt. Zeker tijdens de examens is dit mega handig of wanneer je even wat wilt lezen. Zo word je niet afgeleid en tikt het je 's nachts ook niet wakker als je slaapt. 


Ik hoef vast ook niet te vertellen hoe mooi hij is. Want kijk gewoon naar de foto's die ik nam. Onbeschrijflijk mooi. En foto's zeggen nu eenmaal vaker meer dan woorden.

Bovendien heb ik nog enorm goed nieuws voor jullie ik heb namelijk een kortingscode "THEGRAIN" van 15% korting op jouw nieuwe horloge van http://www.danielwellington.com

Liefs
Britt

Dit horloge kreeg ik opgestuurd van Daniel Wellington, reclame.

16 opmerkingen :

 1. WAUW!! Dit zijn echt de mooiste foto's! Hoe leuk is je gifje? En die eerste foto is zo leuk bedacht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi horloge Britt! Gelukzak :) Ik heb dat ook altijd met horloges. Heb eigenlijk drie heel mooie exemplaren maar de batterijtjes zijn plat en ik ben te lui om ze te laten vervangen dus draag ik ze niet meer :p Lijkt op de foto wel een grote wijzerplaat maar aan je arm lijkt het dan wel weer mee te vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh moet je eens gaan doen dan! want het is zonde van ze gewoon in je kast te laten liggen he! ja ik dacht ook eerst dat hij super groot zou zijn maar hij is vrij klein toen ik hem omdeed maar des te liever! (:

   Verwijderen
 3. wauwieee! Inderdaad een prachthorloge. Ik heb zelf ook een DW en ben er superblij mee. Ik vind het gifje trouwens mega leuk!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wooooww Britt, deze foto's & gifjes zijn zo tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook écht al super lang een DW, want hoe mooi zijn die? Heel tof gifje en die foto's (waaawiee!) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Britt, zo tof! Kan nu wel zeggen dat je het hebt gemaakt, haha. Ik houuud ook echt van horloges. Kan er echt nie zonder!

  BeantwoordenVerwijderen