two months later

woensdag, april 11, 2018 |
Wat er allemaal kan veranderen op twee maanden tijd? Veel. Zonder dat je er eigenlijk bij stilstaat, want hey, de wereld draait door. En ja dat mag zeker en vast ook figuurlijk opgenomen worden. (Maar die frustraties zijn voor de volgende keer. X) Het werd dus écht hoog tijd dat ik nog eens een update schreef. Bij deze. Hallo. (:

Tegenwoordig ga ik meer met opgestoken haar, in een soort van experimentele dot, door het leven. Ik schrik er ook van, ik heb mezelf al zo goed als 5 jaar aan een stuk met los haar gezien. Als het al niet langer is? Mijn haar kwam gewoon weer op een lengte dat het een beetje ging in een dot ding, dus why not? (Oke, fuck, morgen ga ik er weer een stuk af laten knippen, maar daar verzin ik wel wat op.)

Ik kwam ook weer in mijn jaarlijkse (winter)blues fase die altijd enorm moeilijk overgaat. Dan gaat ne mens al eens rare dingen doen, puur om eens van gedachten te wisselen. Het kwam in me op om mijn haar grijs te kleuren, niet echt kleuren want hallo controle freak en schrik dat het lelijk is en uitgroei en ja. Maar met zilvershampoo, voorlopig is het een flop en zie je er niks van maar ik ga het eens op een dag kei lang laten intrekken. Wie weet. Alleszins, het is niet dat ik plots lekker spontaan en random en tatoeage ben gaan laten zetten. Al denk ik niet dat dat nog lang zal duren. (Oké, misschien nog één jaar?)

Aangezien dit toch één grote puinhoop is, the Arctic Monkeys brengen een nieuw album uit exact binnen één maand (wanneer ik ook mijn school bal heb, oeh wauw). En dat was écht wel even het vermelden waard. Je kan je je niet voorstellen hoe lang ik hier al op wacht. En hoogtepunten zijn belangrijk.

Verder ben ik echt klaar met school en kan ik niet wachten tot het klaar is. Die laatste 100 dagen zijn er te veel aan en ik tel al af naar die zalige vakantie van drie maanden. Drie maanden. Klinkt zalig en dat is het ook.

Bij deze ga ik proberen meer actief te zijn en niet meer zulke random shit aan blogposts online gooien. We zien wel.

14 opmerkingen :

 1. oh ik herken de haar struggles (in periodes draag ik een dot hahah), succes met die laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah deze foto’s zijn zo mooi Britt! En een knotje staat je echt goed!! Hoe kort is je haar nu? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het komt nu tot aan mijn kin, haha, mega kort dus. Twee centimeter is altijd meer voor de kapper he. Danku!

   Verwijderen
 3. JAAA, ik ben ook echt mega excited voor het nieuwe album!!!!! & oeehh volgens mij zou grijs haar je nog wel staan! Ooh en da t-shirt/topje wat je aanhebt op die tweede foto is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. YESS kunnen we samen fangirlen, haha. Awel daarom dat ik het eens wil proberen, niet geschoten is altijd mis he ;) Merci!

   Verwijderen
 4. 'het is niet dat ik ineens een random tatoeage laat zetten' haha me

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik dacht ook echt aan u toen ik het schreef, haha (maar op een positieve manier, ik wil ook zo spontaan zijn)

   Verwijderen
 5. Aaah! Leuk dat je nog eens een post schrijft, ik vind die random dingen juist heel erg fijn aan je! 🙂 en omg! Grijs haar lijkt me echt zálig! en ja, ik begrijp je dus helemaal: school mag wel even rustig aan doen!!! maar daarna inderdaad lekker veel vakantie!! 😽 veel succes nog! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dus als ik het goed begrijp ben je al bezig met je haar grijs te kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soort van, maar ik heb het er al uitgewassen doordat ik het een paar was vergeten. Oeps. Het ding is ook wel dat dat ding niet grijs grijs is he klaartje, da's een shampoo en goed blijft dat niet plakken. Maar een bééétje zag ik het wel. (:

   Verwijderen
 7. Zo leuk even om een update te lezen! Als je haar kort is kan je het ook nog in een halve knot (of dot, haha) doen en de rest los (you know right).

  BeantwoordenVerwijderen