glances of a new day have arrived

zondag, januari 21, 2018 |
Wie jong is moet experimenteren en de ene doet dat door zich zat te zuipen, de ander dan weer door héél foute plekken op te zoeken. Ik dacht altijd dat ik enkel optie twee was, maar nu heb ik gisteren dus iets te snel drank naar binnen gekapt en oeh, ik voel me nog een beetje zweverig. Of dat is te wijten aan slaaptekort, ook een optie. Alleszins, ik ging met de hele bende weer op pad (deze keer zonder Lise, ze was ziek helaas).Illegale praktijken noem ik het soms wel, maar eigenlijk doen we niks verkeerd hoor. Hier een daar een bord genegeerd, maar ja zeg, we breken niks af. Het was weer in Antwerpen te doen (ooit al anders geweten?) en ik heb héél even doodsangsten uitgestaan. Het gebouw waar we ooit naartoe gingen zal of gesloopt worden of gerenoveerd, dus ons favorietje plekje zijn we kwijt. Maar hey, we hebben in de buurt nog andere fijne dingen gevonden. En het water is altijd een goed idee.

Helene had zoals altijd weer de meest fotogenieke outfit aan en als je nu nog steeds geen baret wilt, dan weet ik het ook niet meer.

Over Antwerpen gesproken, ik ben er al uit dat ik daar volgend jaar zal gaan studeren. En eerlijk, ik kan niet wachten. (En nee, da's niet voor de meir. X)

27 opmerkingen :

 1. Ooh die foto van Björn en Lau is zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! En ik vind Antwerpen ook zo'n leuke stad, heb je al een idee welke richting je uitwil? Zoniet, dan is er nog meer dan genoeg tijd om daarover na te denken! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Toegepaste economische wetenschappen: bedrijfskunde! Dat zijn heel veel woorden voor een economische richting dus haha.

   Verwijderen
 3. Thanks voor de feature, ook al was ik er niet haha (en please laat die laatste foto printen op een postkaart ofzo, ik vind hem echt extreem cool)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, liese toch, ik weet niet hoe dat moet dus als je het even uitlegt? hehe

   Verwijderen
 4. Hoé zijn jullie allemaal zo knap? Echt prachtige foto's zijn het geworden (: Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zalig, hoe je telkens weer met van die mooie foto’s komt, en wow zo knap dat je al weet wat en waar je wilt gaan studeren, hier zijn het nog allemaal vraagtekens...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar dat had ik vorig jaar ook ze, ik ging alleen eens één keer naar een infodag en ik wist het ongeveer sinds toen al. Je hebt nog veel tijd he Louise, daar hoef je nu bijlange nog niet over na te denken. (:

   Verwijderen
 6. Leuke foto's! Zeker die ene met de lichtblauwe muur op de achtergrond vind ik heel mooi :)
  Weet je trouwens ook al wat je gaat studeren? (de vraag die je dit jaar waarschijnlijk al duizend keer gehoord hebt, sorry ;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh danku! En ja ik ben eruit! Ik ga toegepaste economische wetenschappen studeren (:

   Verwijderen
 7. Die foto van Klaartje is echt zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Zeker die ene met de lichtblauwe muur op de achtergrond, love it! :)
  Leuk dat je al wat wat je gaat doen volgend jaar! Ik ben er zelf nog helemaal aan uit :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach dat komt wel met de tijd! Ik wist het in het begin ook niet goed hoor (:

   Verwijderen
 9. Oh supermooie foto's allemaal! Ziet er echt heel gezellig uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die foto bij de blauwe muur, super goed genomen! Heerlijk weer zo'n daagje om te zien en Antwerpen lijkt me ook heel leuk om in te studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw Britt, de foto's zijn prachtig!! Lijkt me ook leuk om met jullie een keer op stap te gaan hihi :')

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oohh zo'n mooie foto's! Antwerpen lijkt mij ook een leuke plaats om te studeren. Gelukkig heb ik nog wel eventjes tijd om daar over na te denken! :)

  BeantwoordenVerwijderen