TIP xenos marble background

maandag, december 25, 2017 |
Dit is echt een last minute cadeau ideetje voor die ene chick in je buurt die voortdurend flatlays maakt, iemand die obsessed is met marmer, iemand die gewoon placematjes nodig heeft of jezelf. Want hey, geeft toe, dit is een hebbedingetje dat écht wel van pas komt in de blogwereld, right? Ik wéét dat niet iedereen ervoor te vinden is, maar ik weet ook dat er een paar van jullie tussen zitten die helemaal hyped zijn als ze dit lezen, dus ik dacht ik deel het even.

Het was puur toeval, ik liep met mijn mama door Xenos en je kent dat wel. Je kijkt eens rond of er toch niet iets is dat je leuk vindt. En dan plots, helemaal onderin een rekje, bam, daar lagen ze dan tientallen marmeren placematjes. Kost niks en het is leuk, dusjaaa, meenemen die handel. Ik dacht, het komt ooit weleens van pas. En yes, it did, ik heb er mijn kookvideo op gefilmd, in het duits -opdracht van school. En zie, nog een pluspunt, het is gewoon afwasbaar.

Nog een klein detail erover, alleja, da's toch iets wat ik belangrijk vind, het weerkaatst niet. Als je erboven gaat hangen met je camera heb je geen reflectie van jezelf, zodat het dus des te meer lijkt alsof je gewoon een peperdure marmeren tafel hebt.

Nu we toch in de cadeautip sferen zitten, de handcrèmes die jullie zien op de foto's komen van o-lijf-care een webshop van Nathalie (een gepassioneerde vrouw die nadat ze een heuse carrière had opgebouwd besloot haar dromen na te gaan en een webshop startte) waar ze plantaardige én dierproefvrije handcrèmes verkoopt en meer. :) En ik vind het ont-zet-tend belangrijk dat ik hier héél even de aandacht op vestig, met alle dieren die hun kop hebben gelegd tijdens de feestdagen. Dus voila, neem zéker eens een kijkje.

Dan wil ik jullie nog ontzettend veel liefs en leuks toewensen voor de feestdagen, propt u goed vol en laat je vooral eens goed gaan.

Liefs
Britt

Dit is niet gesponsord trouwens, het linkje naar O-lijf-care, de webshop van Nathalie, heb ik even ertussen geplaatst puur omdat ik vind dat de webshop even de spotlights verdiende.

16 opmerkingen :

 1. Oeh hij is echt leuk!! En wat maak je in dat notitieboekje? Een bullet journal? Please maak daar een post over haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa ondertussen al mijn derde boekje haha! en wie weet doe ik dat ooit eens als ik veeeel tijd heb!

   Verwijderen
 2. Inderdaad een geweldig cadeautje! En handig dat het niet weerkaatst, mooie foto’s!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh hij is zo leuk! Ik heb zelf een kleine marmeren (nouja, nep-marmer i guess ;) ronde plaat, meer deze is zo groooot! Hihi, ik ga zekers even naar de xenos! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super handig :D Bedankt voor het te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even Britt, hoe nice zijn deze foto's niet?! Precies of ik in een duur lifestyletijdschrift aan het kijken ben. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, hoe leuk is dit? Ik ben altijd op zoek naar een mooie achtergrond voor mijn foto's, maar meestal eindigt mijn zoektocht bij witte lakens... Echt leuk zo'n marmeren achtergrond, nu doe je me twijfelen om ook eens bij Xenos langs te gaan (al is dat wel al een eindje weg, misschien kan ik de webshop eens raadplegen!) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik had dit nog helemaal niet gelezen, och och. maar zo leuk dat je deze gevonden hebt! fijne fototjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet nog dat mijn zusje helemaal met marble plakplastic en een houten plank in de weer was om zo ook een fancy marble ondergrond te creëren. Had ze dit maar eerder geweten, dat had een hoop gedoe gescheeld :')

  BeantwoordenVerwijderen