ik nam soort van outfitfoto's

vrijdag, december 29, 2017 |
Als er iets is waar ik onwijs veel hekel aan heb is het wel voor de camera staan. Ik sta liever achter de camera omdat ik dan wéét wat ik trek en als ik ervoor sta weet ik het allemaal niet. Maar om alvast met voornemens te beginnen dacht ik hup, we doen het gewoon. Ik was toch met een vriendinnetje al foto's aan het nemen dus het kon niet beter uitkomen.

En eigenlijk, ze zei iets dat me écht even aan het denken zette. "Iedereen ziet u toch al elke dag, door er een foto van te nemen leg je het gewoon vast maar iedereen ziet u toch al zo in het echt. Dus wat maakt het uit?" Dus eerlijk, al zie ik er shit uit op foto dan is iedereen dat tóch al gewoon. Ik heb gewoon even mijn angst moeten overwinnen en da's waar het om draait. Hup, uit die comfortzone.

Eerlijk, ik had er niet op gerekend dat ik die dag voor de camera zou staan dus ik had echt juist mijn meest comfy outfit aan, achjaaa. Het is een beginnetje. (: En leuk nieuws, de urban jungle in mijn kamer wordt uitgebreid en ik twijfel nog een beetje tussen eucalyptus, de pannenkoekenplant of een monstera. Of ik neem ze allemaal.

Nog iets random, in het fotomuseum in Antwerpen hangt momenteel echt een mooie tentoonstelling. Neem even een kijkje! Allerlei projecties met beamers (leuk voor foto's, het is zo dat ik "anti-museum" vrienden meekrijg), een fotograaf die een collectie foto's nam voor een gebouw met uitgestrekte middelvinger en muren vol met 1001 foto's. De namen van de kunstenaars heb ik niet onthouden maar je kan hier even een kijkje nemen.

See you soon or next year. (Dit grapje moest gewoon even.)


31 opmerkingen :

 1. Zo’n knappe foto’s, Britt! Oh, is de tentoonstelling daar echt mooi?? Ik was van plan er deze vakantie nog heen te gaan, nu wil ik nog meer! En knap, dat je het gewoon durft, je vriendin heeft wel gelijk, en het ook nog eens mooi verwoordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAA, ga het bezoeken!! Echt de moeite waard, vooral van Ai wei wei!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Vroeger maakte ik veel outfitfoto's maar tegenwoordig vind ik geen fotograaf meer haha! Ga zeker eens naar die tentoonstelling van Ai Wei Wei (die man met de middelvinger) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh danku! Jaaa ik weet het nog goed dat je vaak outfitfoto's nam, zelftimer?

   Verwijderen
 3. wat een plaatje ben je toch! ik vind het helemaal leuk dat je je outfit hebt geplaatst! see you next year, ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, yay, iemand die het een leuk fout grapje vindt :))

   Verwijderen
 4. Ik voel mij ook zo voor de camera. Haha. Maar wat je vriendin zei is wel waar, daar ga ik ook aan denken als ik nog een keer op de foto moet. Lang leve je comfy outfit, die er trouwens wel goed uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. voilaaa, zeker doen want het voelt goed eens je je erover hebt gezet!

   Verwijderen
 5. aah deze foto's zijn echt leuk! & ik ging ook even geleden naar die tentoonstelling in het FOMU, was zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste en laatste foto vind ik echt prachtig! Knappe meid!
  Ik wil ook nog naar de tentoonstelling van Ai Wei Wei, maar jammer genoeg heb ik blok :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste en laatste foto vind ik echt prachtig! Knappe meid!
  Ik wil ook nog naar de tentoonstelling van Ai Wei Wei, maar jammer genoeg heb ik blok :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Britt deze foto’s zijn heel mooi! En je staat er super mooi op!! Love je outfit en tot volgend jaar he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha luf je grapje gewoon aan het einde, jij ook tot volgend jaar hé :) En de foto's zijn zo tof geworden! Ik vind je comfy outfitje gewoon superleuk en je staat er prachtig op!! (of je bent zelf gewoon prachtig of beide) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's!! Ik vind je outfit ook heel leuk :) Ik heb al sinds het begin van m'n blog outfitfoto's en in het begin vond ik dat echt awkward, haha. Mijn mama neemt mijn outfitfoto's, daardoor was ik wel snel over mijn awkwardness heen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als ik mijn ouders ze liet nemen had ik er net meer last van? lijkt raar he, maar misschien omdat die niet zo into het foto's nemen zijn. en merci!

   Verwijderen
 11. And daaaaaaaaaaaaaaaamn wat ziet ze er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hihihi, 'de namen van kunstenaars heb ik niet onthouden', bret, Ai Weiwei is mega bekend :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. liese, ik ben niet kunstig, haha, ik onthoud dat écht niet

   Verwijderen
 13. Wat een heerlijk fijne en relaxte outfit! En toffe foto's hoor! Ik herken je gevoel wel, ik sta zelf ook liever achter de camera ipv ervoor haha ;)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 14. aah ik vind ze juist heel leuk geworden!! Moet je vaker doen :) Hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het wordt. Had ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa want dat vind ik bij u altijd, dat het zo relaxed overkomt, ahah

   Verwijderen
 15. Waauuwie de fotos zijn echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen