autumn clichés • lipstick

maandag, december 04, 2017 |
Blogger is voor zo'n drie maanden onaangeraakt geweest. Oeps? Eerlijk gezegd voelt dit ook wreed raar dat ik hier wat zit te tokkelen. Lappen tekst onderbroken door foto's die ik al twee maanden terug nam. Valt er ook aan te zien hoor. Ondertussen heb ik de tweede lipstick op de foto's voor een vierde keer (één keer kwijtgeraakt, tweede in de zomervakantie laten vallen en er zelf in gaat zitten) gekocht, nadat hij op school op de grond viel. Het wel leek alsof er een crime scene had plaatsgevonden. Bon, ik kan dus niet zonder lipsticks. En nu is het ook sociaal acceptabel om met donkere lippen rond te lopen, zonder dat ik de kritiek krijg van mijn ouders "seg, het is zomer dan draag je toch niet zo'n donkere kleuren Britt". Welcome to the dark side. X

Als menig make-up blogger zou ik nu mijn polsen vol gekliederd moeten hebben met swatches, maar dan hangen mijn kleren onder. Dus eh, jullie moeten het maar met deze foto's doen. Ze zijn beiden lekker cheap, gewoon van Essence en Catrice (dus dierproefvrij!). Die met het "zilveren" hulsel heet matt matt matt 06 en de andere heet merl' oh. Beiden zijn ze dus mat, aka een hel voor de winter, maar daar bestaat dan weer lippenbalsem voor.
Verder zit ik met keuzestress, zoals Klaartje het precies rond dezelfde tijd van het jaar zei vorig jaar (het leven van een zesdejaar zeker?). Ik zit in hetzelfde schuitjes jongens. Feest. Niet dus. Ik was zeker van mijn keuze hoor, maar nu werd me duidelijk gemaakt dat "ik het misschien wel kan vergeten", wegens achterstanden. Dus euhm, daar ging mijn droom dan? Of misschien ook niet, want nu wil ik mezelf bewijzen en lekker eigenwijs gewoon wel die richting gaan volgen. I'll keep you updated.

• Britt

Oja, op de foto zien jullie ook nog drie zines, eentje daarvan is door Lise gemaakt, de andere door Eline en de derde door Lise, Helene en Nele. Neem een kijkje! ((:

15 opmerkingen :

 1. Oh, wat een mooie lipstick! ☺ 'hij' staat je echt heel mooi! En oh ja, I get your struggles. Ik ben dit jaar ook een zesde jaar, en kiezen is echt zoooo moeilijk! (Nog veel succes ermee, weet je welke richting je uit wil?) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil graag iets met economie doen en dan het liefste TEW, maar dat raden ze me dus af. Wat zou jij willen gaan doen volgend jaar? (:

   Verwijderen
 2. Ahh wat leuk die zines dat vind ik nou ook echt wat voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb het er ook al over gehad met Lise en Eline, maar ik heb er de flow niet voor geloof ik, haha. Iets met ik doe niks tegenwoordig en ik ben te perfectionistisch en trouwens, wat zou ik er in hemelsnaam in moeten zetten? Haha, achja, wel erg lief dat je dat zegt.

   Verwijderen
 3. En ik heb nu al keuzestress (en ik kan nog een jaar langer "nadenken")! Ik heb altijd al gevonden dat lippenstift echt bij jou hoort, alsof ik je niet zou herkennen op foto's zonder lippenstift, haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, aw, eigenlijk is het ook wel een beetje zo, het komt maar weinig voor dat ik geen lippenstift draag. ((:

   Verwijderen
 4. Ik vind het altijd heel mooi staan, maar bij mezelf lijkt het nergens op :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je echt super mooi Britt!! Ik vind zo’n kleur super mooi, alleen mij staat dat ‘mweh’ haha. En succes met je keuze, is heel lastig inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een fijne foto's! Zo'n donkere kleur is zo mooi! Ik heb ook wel een beetje keuzestress hoor, ik denk dat ik wel weet wat ik wil, maar echt kíézen is gewoon lastig...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Dat heb ik ook! Ik weet écht al wat ik wil hoor, maar het zo definitief zeggen ga ik blijven uitstellen, want dan kan je gewoon niet meer terug he.

   Verwijderen
 7. Echt mooi kleuren Britt, ik wil wel eentje lenen als dat mag. ;) En gewoon eens even rebels doen en bewijzen dat je het wel kan voor je studierichting. Je moet niet altijd luisteren naar je leerkrachten, zij weten ook niet altijd beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bajaaat, tuurlijk mag je dat! haha tuurlijk, luisteren was ik toch niet van zin hoor. vanaf dat iets in mijn hoofd zit krijg je het er niet uit, dus ik doe het lekker, hehe.

   Verwijderen