Vage verwachtingen die nog geen geheel vormen

zondag, september 10, 2017 |
Dat achttiende levensjaar, dat gaat wat geven. Om maar niet met te veel rond te pot draaiend gezwijmel te beginnen; ik word volwassen(?). Tegen dat ik 18 ben heb ik een hondertal kilometers rond gecruised met een auto. En ik moet er nog steeds aan wennen dat dit écht mijn laatste jaar is in het middelbaar. (Voelt wel goed hoor, daar niet van.) Maar het punt is dat ik echt dacht mijn leven volledig op de rails te hebben tegen dat ik in het zesde zat. Ik wacht nog op bepaalde verwachtingen die ik vervuld wil zien. Welke? Geen idee. 


Dit hele jaar is een groot vraagteken, maar hey zoveel anderen deden het me voor dus moet het bij mij ook wel gaan, right?

Ga ik nu echt elke blog beginnen met een gif? Misschien, wie weet. Ik wist ook dat ik mijn gifje van vorig jaar niet kon overtreffen (KLIK), maar de zonnebloemen stonden weer in bloei deze zomer en daar moest ik wat mee doen.

9 opmerkingen :

 1. Ik begin ook aan mijn laatste jaar in het middelbaar, en ik herken wel wat je schrijft! Maar zoals je zegt, zoveel anderen deden het ons voor dus het komt vast wel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat allemaal veel sneller dan verwacht, en opeens ben je zeventien en ben je nog maar 1 jaar officieel kind. Gewoon doen wat goed voelt, je dromen volgen en er elke dag het beste van maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je laatste jaar Britt! Komt sowieso helemaal goed, 't is een van de allerleukste jaren :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. applausje voor dit giften! zo nice! en oh, snap je helemaal, maar geniet sowieso van dit laatste jaar op de middelbare !! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je gifjes gewoon geweldig! En dat vraagteken dat zal nog wel duidelijk worden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm iedere blog beginnen met een gifje, klinkt goed! :) Ik ga ook m'n laatste jaar in, spannend, maar hey, komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah succes Britt!! <3 Ik snap het wel hoor, maar na de middelbare school vliegt de tijd echt. Alles gaat nog sneller dan het ging. En ik vind deze GIF heel leuk hoor! Ik bedoel, hoe leuk bedacht met die omlijningen enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je gif-je zo leuk! Ik begon dit jaar ook aan mijn laatste jaar in het middelbaar, spannend hé! :)

  BeantwoordenVerwijderen