laatste zomerstralen

zaterdag, september 30, 2017 |
Ik kan dan wel beginnen doen alsof ik smachtend terugblik op mijn zomervakantie, maar ik weet dat dit een illusie is. De eerste pepernoten heb ik al even verteerd en ik ben zoals altijd wel de eerste. Ik kan niet wachten op mokken chai chocolade melk, met pepernoten op de top die langzaam zinkend naar de bodem verdwijnen. Maar dus. Nog even iets over zomer cliché's, blinkende melkflessen door een overdaad aan crème. Zoiets.


Vorig jaar had ik het dramatische "ik heb de hele zomer lang met sneakers rondgelopen" dilemma. De beruchte witte voeten met licht bruine benen. (Iets wat langs de andere kant wel handig is om je tanline te checken na verloop van tijd.) Iets met lastige voeten hebben en nooit fijne sandalen vinden. Spartoo bracht daar verandering in en ik mocht een paar sandaaltjes uitkiezen. Bye bye witte voeten. Ik koos uiteindelijk voor birckenstocks, namelijk deze, als je hierop klikt kom je op de pagina terecht!

Hoewel ik altijd wel zin heb in rokjes en jurkjes en andere zwierige dingen om aan te trekken voelt het altijd nét dat tikkie fijner met een heerlijke trui en warme nylonkous (en kniesokken oeh). Misschien heb ik wel gewoon summer blues ipv winter blues. Ik ben geen chick die al lachend in een bloemenveld zal beginnen dansen, neh.

Liefs
Britt

Deze blogpost bevat artikelen die ik opgestuurd kreeg.
//"Huh nu weeral?" Tja, iets met uitstel gedrag waardoor het nu kort op elkaar twee artikeltjes waren met opgestuurde producten, maar da's nu gedaan. (:

14 opmerkingen :

 1. Wat een leuke sandaaltjes! (Ik heb gisteren weer na lange tijd pepernoten gegeten, zooo lekker!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supeleuke sandaaltjes & mooie foto's met die bloemetjes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooohhh hoe meeega leuk zijn deze sandaaltjes! Hihi, heb je nu in plaats van witte voeten de zonne-afdruk van deze leuke stappers op je voeten staan? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Britt, deze foto's zijn prachtig! Ik hou van je gifje, heel mooi dat contrast van die velle kleuren! En heel leuk met die bloemetjes zo om je sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je maakt dat ik nog meer zin krijg in dit weer haha. fijn die sandaaltjes! (en btw, ik krijg gelijk zin in pepernoten!!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pepernoten zijn het beste wat er is (zéker die met chocolade!!!)

   Verwijderen
 6. Mmm pepernoten en chai latte beste combi ooit! BTW fancy sandaaltjes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke sandaaltjes! Mooi gefotografeerd ook met die bloemetjes eromheen :) En ik deel je liefde voor kniekousen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, kniekousen zijn het beste wat er bestaaat oeh, hehe.

   Verwijderen