a hole got filled

maandag, juli 31, 2017 |
Pinterest hangt er vol mee. Muren volgeplakt met zorgvuldig uitgekozen kiekjes, postkaartjes en andere plaatjes. Van overal en nergens en tóch vallen alle puzzelstukjes samen en is het een samenhangend geheel. Aka, ik wilde dat ook. Maar er was nog een leeg plekje dat moest opgevuld worden. Net goed dat Leo van Canvascompany.be me een mailtje stuurde of ik een canvas wilde (JA).

 
Dus tot zover prijkt er nu een mini canvas aan mijn muur. (Ik heb het niet zo voor van die grote dingen, die alle aandacht trekken.) En nu matcht het bij mijn andere bij elkaar geraapte zooitje aan kaartjes. Want hey, hoe chaotischer hoe beter. Less is more geldt hier dus mooi niet. (moet dringend aangevuld worden) Bij www.wereldkaarten.nl kan je dus wereldkaarten bestellen en eerlijk gezegd, dit zou ik gedaan hebben als ik er niet al eentje had hangen boven mijn bed. 

This hole, van twee maanden bloggen is ook weer opgevuld, ja erg of niet. Dat ik een blog zo kan verwaarlozen, oeps. (Maar er komt verandering in jongens. Ik ga het goed aanpakken, met een content calendar en alles, als het maar zo efficiënt is als het klinkt, he.)

Liefs
Britt

32 opmerkingen :

 1. Wat een leuk formaatje en match heel erg leuk met alle andere foto's! Love it <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar had ik zoveel schrik voor dat het écht niet zou matchen, maar ik heb geluk gehad! ((:

   Verwijderen
 2. aaah super leuk dat 'ie zo klein is! ik heb een hele grote, haha. mooi plaatje heb je ervoor gekozen. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb niet zo heel veel plek vandaar dat ik dacht ik neem een kleine, haha. ((: Dankje!

   Verwijderen
 3. Super leuk zo'n klein canvas doekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de foto die je er op hebt laten drukken echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een gave foto om op je muur te hangen! Ik probeer zelf ook een muur vol te maken (nou ja deur).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku! Leuk toch, of niet? Maakt je kamer meteen zoveel persoonlijker.

   Verwijderen
 6. Heel mooi! En supermooie foto heb je gekozen ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah, hij staat daar leuk aan je muur! sowieso een heel mooi fotootje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie foto! Staat super leuk zo aan je muur. En ben benieuwd naar alle content die komen gaat...:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto! Past supergoed bij de rest! & superleuk dat je terug gaat bloggen! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw dankuu! En jaaa, ik kijk er ook naaruit om weer terug in "de vibe" te zitten, ofzoiets?

   Verwijderen
 10. Ahh ziet er mega leuk uit! En content calender, klinkt goooooed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Ik moet het nog steeds maken, ow shit, daar gaat dat voornemen ook alweer, heh)

   Verwijderen
 11. Oh hihi, toen je deze foto had gepost op instagram vond ik 'm al suuuuper mooi! Ik vind 'm prachtig hangen tussen je kaartjes! (en hmmmm, ik ben zo benieuwd naar je nieuwe blogjes, ik vond het heel erg leuk dat je weer tussen mijn 'feed' van bloglovin' stond, hehe). X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schattig canvasje! Staat echt heel goed bij je muur ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah je muur is zo tof Britt!! Je canvas is echt zo mooi, die foto is echt perfect <3!!

  BeantwoordenVerwijderen