verloren focus in je leven, is oké

zondag, maart 12, 2017 |
Ik weet niet wat ik wil met mijn blog, mijn leven. Ontsnappen aan enkele flitsende beelden die in me opkomen zijn onmogelijk. En het lijkt alsof ik er geen duidelijkheid in zie, alles is flou.

Van die dagen waarop het gewoon even écht niet meezit. Het lijkt wel een jaarlijks ritueel. Vorig rond precies dezelfde periode kampte ik met hetzelfde. Winterdip? Ligt het aan mijn persoonlijkheid? Gaat het gewoon even niet, zoals iedereen dat weleens heeft? Ik. heb. geen. flauw. idee. Het is om gek van te worden en het voelt gewoon niet fijn. Het is net als dat je het perfecte plaatje voor ogen hebt en thuis blijkt dat 'ie niet scherp is. De frustratie's, omdat het niet zo is zoals je wilt.
Het kan nu eenmaal af en toe weleens een wazige boel worden. En dan heb ik het niet omdat je je suf gedronken hebt. Gewoon. Dat het even niet gaat. Dat je jezelf even kwijt bent en weer opzoek moet naar hoe je alles scherp kan stellen. Alles op een rijtje kan zetten.

Vandaar dat ik alles even anders wil gaan aanpakken op mijn blog. Ik wil er meer tijd in gaan steken en zo gaan ontdekken hoe ik alles voor ogen wil hebben. Ondertussen trippel ik verder rond in mijn glittersokken die lijken op de ruimte op deze foto. See you soon. xx

Liefs
Britt

17 opmerkingen :

 1. Je tijd nemen is oké. Iedereen heeft wel eens van die dagen, denk ik. Maak je er vooral geen zorgen over, voor je het weet zit je hoofd weer vol creativiteit en vrolijkheid. De gifs vind ik heel leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heek herkenbaar Britt de laatste tijd heb ik ook te kampen met die gevoelens, ik zat even ook niet zo goed in mijn vel. En nu plots dat de zon schijnt kan ik precies weer alles aan. Vreemde toestanden. En die glittersokken zijn kei wijs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend dat het even zo gaat - ik ken het gevoel, niet weten wat je met alles aanmoet. Als straks de lente er weer aan komt zal het vast weer beter gaan ♥ En onthoud ook dat het niet erg is om zulke periodes te hebben (zelf kan ik me er altijd schuldig om voelen for some reason, maar dat hoeft dus echt niet) Neem je tijd lieve Britt! en als je wilt kun je me altijd een berichtje sturen als je iets kwijt wilt.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze gifjes zijn weer super leuk en de winter geeft zorgt bij mij ook gedurig voor een dipje en jij en je blog komen er wel weer uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je gifjes maken echt altijd alles zo leuk, hihi. Ik hou van je eigen stijl & kom met veel plezier hier piepen. Sowieso gaat hetgeen je doet, toppie zijn! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ♥ Glittersokken. Dat gezegd zijnde, ik snap ook hoe je je voelt. Volgens mij heb ik zo twee hele jaren van mijn leven doorgebracht. Haha. Maar 't gaat allemaal weer beter uiteindelijk. Kan je geen tips geven over hoe je het kan oplossen. Maar gewoon een soort van geruststelling vanuit mijn eigen leven; geduldig zijn & doen wat je fijn vindt. Ondanks dat het niet zo lijkt, kan je ook uit zo'n periodes veel van jezelf leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulke momenten zijn inderdaad niet fijn. Maar volgens mij hebben de meeste mensen deze wel eens. Ik wens je een productieve zoektocht. Maar forceer niets. Laat de dingen hun gang gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je komt er vast wweer door, et wordt nog eens mooi weer, wie weet helpt dat wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is best ok om je af en toe zo te voelen. Ik heb er momenteel ook last van. Meestal is het een teken dat je met nogal veel zaken tegelijk bezig bent en even op adem moet komen. Maar ik ben er zeker van dat je er wel uit geraakt :) Komt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat stom dat het even zo gaat. Maar het is oké, het hoort erbij. Zolang je zelf de touwtjes in handen hebt en naar je eigen lichaam en hoofd kunt luisteren, dan komt het wel goed. Dat weet ik zeker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat creatief gedaan die gifjes! En ohh dit is zo herkenbaar, ik heb ook nog ff geen idee wat ik precies met m'n blog en m'n leven aan moet, maar dat komt hopelijk vast wel weer.. It's a part of growing up? Ofzo. Take your time girll<3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is helemaal niet erg om je soms niet goed te voelen, maar deze gifjes waren echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, ik begrijp je helemaal! Ik ben net weer uit zo'n vreselijke 'fase'! Neem alle tijd die je nodig hebt, en het is helemaal niet erg! Komt wel goed :) (en je sokken zijn fantastisch!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Succes! Ik zit ook wel een beetje in zo'n periode, alleen dit keer niet qua blog. Meer rust en stilte is dan goed, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn die grain bij de roosjes <3 Maar, hoop dat het weer je weer (lol) wat vrolijker maakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ook van die periodes hoor Britt!! Iedereen en dat is menselijk (denk ik)!! Het is oke om even rust te nemen en gewoon even rustig na te denken wat je precies wilt. Maar het wordt lekkerder weer dus hopelijk zorgt de zon voor een glimlach op je gezicht als je de foto's op je camera bekijkt die je amper kan zien door het zonlicht :))

  BeantwoordenVerwijderen