i'm the lesser of two evils • outfit

zondag, februari 26, 2017 |
Ik hunkerde naar een moment van rust en stilte. Gedachten op nul proberen zetten en gewoon even niks doen. De periode tussen de kerst- en krokusvakantie duurde té lang. Het werd zwaar. Iets té. Maar de vakantie is nu begonnen en al ben ik nog een beetje brak van een concert gister, toch maar even rap een blogje tikken. Omdat het al lang geleden was zegt. Ik dwaalde rond met mijn haverzak in Hulst.

Bij deze, Britt met frou, rode lippenstift en de rode sjaal. Obsessie? Baneet. Gewoon even een periode waar ik door ga. Is alleszins al veel beter dan mijn kleurloze garderobe (die nu stilaan toch die kleuren touch begint te krijgen). Wat mijn vakantie betreft laat ik alles gewoon op me afkomen. Doe ik niks, dan is dat zo. Put ik mezelf zo hard uit dat ik niet uitgerust begin, dan is dat ook maar zo. Wat gebeurd is is gebeurd.

Ik wil outfits plaatsen, gewoon. Daarom. (ook al is het awkward om de foto's te nemen en te plaatsen.) Ik wil zien wat ik leuk vond, wat ik toen die ene dag droeg met liefde. Niet met het hele idee erachter dat ik vind dat ik de trends volg, want dat doe ik niet. EN spot vooral "the grain" in mijn "against the grain" leven.

Liefs
Britt

16 opmerkingen :

 1. Ooh Britt, je hebt echt zo'n mooie stijl!! De foto's zijn echt superleuk, je straalt er echt op! :) De periode tussen kerst en nu is zó lang :(( Gelukkig is het eindelijk vakantie nu! Ik kijk al uit naar dinsdag! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw! Ect leuke foto's! Ik ben ook ontzettend blij dat het eindelijk vakantie is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit en supertoffe foto's!
  Voor mij is de vakantie helaas al weer voorbij, ging me eigenlijk ook net iets te snel, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Britt foto 3 is echt geweldig! Ben je een model ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo, die rode lippenstift! Ik durf dat echt niet aan. Haha. En je outfit is ook heel tof. Vind vooral je kousen een leuk detail.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww, echt leuke foto's!Ik ben ook heel blij dat het vakantie is! xxx Marthe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n leuke stijl heb je! :) Trouwens, ik vind je sokken en schoenen onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je sokken!! En schoenen, en sjaal, en pony, je bent zo leuk!! Liefde voor deze outfit hihi (alsof dat nog niet duidelijk was, lol) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vind nog steeds dat de pony je echt geweldig staat! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die sjaal staat echt prachtig bij je outfit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihi, liefde voor de grain in je against-the-grain-leven <3 haha! En wat heb je toch een leuke stijl Britt! Heerlijke foto's en een superleuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen