february goals

dinsdag, februari 07, 2017 |
Ik vind het best wel fijn om terugblikken te doen op maanden, gewoon even dat besef wat er zich allemaal in je leven afspeelt en op welke vlakken je jezelf kan verbeteren. Al mogen we uiteraard nooit te streng zijn voor onszelf. Houd het luchtig, varieer zoveel mogelijk in alles en probeer gewoon. Wat niet gaat, gaat niet en dan is dat maar zo. Druk is nergens goed voor (oké, soms). Dus, vandaar enkele luchtige doelen die ik stelde voor mezelf. Kort maar krachtig.

dag zonder internet • digital detox
Aangezien ik voortdurend positieve verhalen hoor over het gewoon één dag aan de kant te leggen. Ik weet ook nog dat mijn gsm het begaf en ik op een tripje ging. Gewoon, doordat ik dat ding niet meehad ving ik meer prikkels op? Ik had zoveel meer conversatie's met vreemden en hoewel het eng was, voelde het best goed?

1 keer per week lopen
Aangezien ik gewoon weet van mezelf dat ik zoiets moet opbouwen. Anders ga ik smoesjes verzinnen. Ik ken mezelf. Hehe.

live video op instagram
Al is dit wel met een grote twijfel hoor, misschien doe ik het niet. Wie weet zit ik elke avond te livestreamen. Als ik niet de enige ben die op mijn kop zit te staren, hahaha. (Het is gewoon zo onwijs cute om anderen het te zien doen, dus het kriebelt een beetje. :))

statief kopen
Ik heb nog een bon staan bij bol.com dus daar ga ik maar eens een bezoekje brengen dan. Iemand die aanraders heeft? (Ik wil vooral foto's van bovenaf kunnen nemen en het moet stevig zijn, en lang. (valt mee van eisen toch?))

Liefs
Britt

15 opmerkingen :

 1. Een statief kan ik eigenlijk ook wel gebruiken, haha. En een hele dag zonder mobiel is eigenlijk wel een goed idee. Ik probeer nu per dag minder op mijn telefoon te kijken, maar een hele dag zou ook best goed zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk dat je dit soort doelen per maand stelt! Is denk ik heel effectief, vooral als je het met anderen (zoals nu) deelt. Mijn doel is een maand lang niet snoepen en ik hoop dat ik het vol ga houden. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de goedkoopste statief gekocht die er te vinden was met een beetje lengte (10,- was het) en hij bevalt mij prima. Misschien als het extreem hard waait en je zet hem op de langste stand dat hij omvalt maar dat is mij nog nooit overkomen. Helemaal blij met mijn statiefje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee van die dag zonder internet. Wanneer ik weg ben op vakantie en geen internet heb, voelt het ook altijd zo goed. Hoewel dat internet ook zoiets geweldigs is, kan een klein beetje afstand af en toe zeker geen kwaad :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke goals! Een statief is volgens mij altijd wel handig, ik moet het altijd zelf ineen knutselen en dat loopt best vaak fout haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je van plan bent om live te gaan, stuur me even een berichtje. Ik wil je heel graag eens horen praten! En over internet, ik ben er ook verslaafd aan. Iedereen. Je pakt zo snel je telefoon en je bent zo snel afgeleid.. daar moet gewoon verandering in komen. Mooie post Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zal ik doen! ((: En ja toch? Ik bedoel maar, er is echt geen enkel moment van de dag dat ik er niet mee bezig ben en da's echt, rot gewoon.

   Verwijderen
 7. Jaaah, doe een live video! dan ga ik zeker kijken ;) Zo'n dag zonder internet moet ik ook nog even inplannen. Good luck <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat je goede doelen stelt, vooral de dag zonder internet. Ik probeer steeds vaker om gewoon een paar uur per dag zonder internet / mobiel te leven en dat werkt eigenlijk best goed. Sindsdien heb ik mijn mobiel veel minder nodig en kan ik prima zonder mijn mobiel als het echt moet (ik zeg duidelijk: als het echt moet, want ik hou toch stiekem ook wel een beetje heel erg van mijn iPhone haha).
  Ik wilde je een statief aanraden, maar ik betwijfel of mijn statief exact kan doen wat je wilt. Het is wel heel stevig en lang! maar van bovenaf? Dat kan die denk ik wel (ik moet het nog uitproberen, want ik wil dit ook, maar dat bedacht ik me 1-2 jaren later nadat ik de statief al gekocht had haha) maar je hebt ook van die speciale statieven heb ik gezien die je kunt gebruiken om van bovenaf te fotograferen of filmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Respect voor je doelen! Een statief kopen doe je best op coolblue daar heb ik de mijne gevonden voor 30 euro, dus dat valt zeer goed mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een dag zonder internet lijkt me best lastig.. Een hele middag lukt nog wel, maar 's avonds zou ik het echt missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb een statief van Hama, ik vind 'm erg fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe toevallig! Ik heb me er ook eentje van hama gekocht, haha. ((:

   Verwijderen
 12. Oeh, een live video op Instagram. Zo spannend. Ik zou dat niet durven denk ik!!! Veel succes ermee alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen