tramtrem bijeenkomst in Gent

dinsdag, januari 17, 2017 |
Ik stapte af waar ik dacht dat ik moest zijn en had de intentie de verkeerde kant uit te lopen. Tot Lise plots achter me stond en me rot deed schrikken. (Maar goed dat ze er was of ik had écht de verkeerde richting uitgelopen.) Nadat lise en ik even hadden staan kletsen in haar veel te leuke kot ging de deurbel en was Eline er. Ze werd overspoeld door duizend knuffels.

(tramtrem is onze groepsnaam, tram zoals we het in België zeggen en trem zoals Eline het altijd zegt)
We slenterden doorheen steegjes, opweg naar, ja naar waar eigenlijk? Alles was gesloten of het was vol waar we heen wilden en de kou maakte het er niet veel beter op. Maar ik kreeg het lekker warm van de gezelligheid van die twee. Bovendien was het mistig, meer uitleg is daar niet bij nodig.
Uiteindelijk botsten we op 
B A R I S T A  Z U I D
gelegen op de hoek van de Vlaanderenstraat en de Brabantdam.
Het pand heeft kei grote ramen, waar je dan aan kan eten, om zo'n "ik eet op straat" gevoel te creëren en stiekem voorbijgangers aan te staren.
(in groepsfoto's zijn we niet echt de besten, heh)
 Lise had het plan ons de botanische tuin en hét grafittistraatje van Gent te tonen. Bij beiden konden we er gewoon niet binnen, maar dat bedierf de pret niet. Er was een tof steegje met lantaarnpalen (ik ging helemaal in mijn element en we hebben daar ietsje te lang rondgelopen dan gewenst, sorry)
Gent was mooi. En koud. Dus liepen we terug naar Lise's kot waar we meer dan 2 uur hebben zitten kletsen en thee hebben gedronken. Toen we weer buitenkwamen was de mist weer helemaal opgetrokken (heel magisch gewoon). En gingen we een burger eten (lise werd helemaal gek toen ik hamburger zei want HO er zit geen ham in, dus de ham moet je weglaten). 

Toen ik uiteindelijk doormoest had ik het écht even moeilijk toen ik Eline een knuffel gaf, haar een halfjaar niet zien? Hallo, hoe dan? En vond ik de bushalte niet meer want ik ging naar links ookal moest ik naar rechts.

10 opmerkingen :

 1. Stom hé van het grafittistraatje! Ik passeerde er ook onlangs en kon inderdaad niet binnen.. Benieuwd wat ze er aan het doen zijn! Toffe foto's, altijd leuk om plekken te kunnen herkennen, hihi :D en wat een coole groepsnaam, haha! Vroeg me al af vanwaar de naam kwam ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Heel begrijpelijk dat het afscheid zo moeilijk was, elkaar een half jaar niet zien is niet niks :(!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha ik sprak tramtrem in mijn hoofd uit als tremtrem ;) Supergrappige naam iig! En wat een fijn artikeltje weer<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moest lachen om jullie groepsnaam haha :) toffe foto's en jullie dagje klinkt weer heel cosy!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Barista ziet er zo'n tof plekje uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke mensjes! Heerlijk die tonen van de fototjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh zo leuk!! En haha super cute: tramtrem!

  BeantwoordenVerwijderen