terugblik goals januari

dinsdag, januari 31, 2017 |
Even dat besef dat de eerste maand van 2017 al écht voorbij is en ik eerlijk gezegd nog niet iets heb gedaan waar ik perse trots op ben. Ik heb wel wat grenzen verlegd, maar niet dat deze het vermelden waard zijn, haha. Al kan een frou knippen misschien wel gecategoreerd worden als risico's durven nemen (echt ondernemerschap hier, haha). En als je ook gewoon voelt dat het al die angst en twijfels voorheen waard waren. Dat voelt goed. Héél goed.

T E R U G B L I K

twee keer op een vaste dag bloggen
Ga maar eens kijken jongens, er is hier veel vaker wat online gekomen, hé? ((: Ik voel ook gewoon dat ik nu vaker eens wat sneller een fotootje neem her en der. En dat maakt het net dat tikkeltje makkelijker.

email lijst aanmaken
JA! Deze heb ik ook gedaan, als je je aanmeldt hiervoor krijg je altijd een mailtje met een nieuw artikel. Dan mis je nooit wat, hehe. (Ik moet alleen nog de lay-out aanpassen en alles mooier en leuker maken, maar da's maar een kwestie van dagen.)

yoga doen (op school)
Haha, oepsiee, niet gedaan. Maar ik wil het wel doen hoor, heel graag zelfs, weet alleen nog niet wanneer.

frou laten knippen
I did it, en ik ben ZO onwijs blij dat ik het deed. Het is zo graaf en alles, hihi. (Bovendien krijg ik er echt zot veel complimentjes, zo leuk.) Want wie weet had mijn haar ook gewoon beslist om een eigen leven te leiden en dan zit je daar, hahah.

frans boek uitlezen
Ja. Not. Maar ik wil er wel werk van maken aangezien ik nu zo'n wannabe française ben die totaal geen frans kan, terwijl het zo'n fijn taaltje is. Ja.

Maar weet je, het is niet omdat deze maand niet zo "grensverleggend" was, dat mijn 2017 dat voor de rest niet zal zijn. Wie weet wat brengt 2017 nog. (:

liefs
Britt

10 opmerkingen :

 1. Ik vind het nog steeds zo gaaf dat je het durfde, een frou knippen, en underdaad er waren wat meer artikeltjes, daar heb ik van genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah joh inderdaad, 2017 duurt nog heel lang dus al die grote plannen komen nog wel! Op vaste dagen bloggen of in ieder geval regelmatig bloggen is trouwens ook wel mijn doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt toch de meeste van je doelen gehaald! :) dus dat verdient een applausje! Wat leuk dat je blij bent met je froetje! Ik vind dat ook altijd super spannend en ik weet nochtans dat het wel mooi staat. Toch denk ik altijd dat het gaat mislukken. Haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat ik je nu ook via mail kan volgen! Dus ik heb m'n mail meteen achtergelaten :) En mag ik vragen hoe je dat doet met Mailchimp? Mailt dat programma automatisch als je een artikel online zet of moet je steeds zelf mailen? Ik heb zelf ook wel zo'n mail ding in de sidebar staan, maar iemand zei laatst dat je nog de oude naam van m'n blog ziet (van toen ik nog geen domeinnaam had) als er een mail wordt verstuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet het zelf ook nog een beetje uitzoeken, want het is iets vrij ingewikkelds. (Want ik wil namelijk ook de lay-out aanpassen en dergelijke van de mail, maar dat heb ik nog niet gevonden.) Je kan het allemaal zelf kiezen! Ik heb nu aangeduid dat 'ie een mail stuurt van zodra dat er een nieuw artikel online komt!

   Verwijderen
 5. Nou super gedaan meid met die goals! En ohh wat leuk die pony!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo blij dat je je frou eindelijk mooi vindt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, ik merkte inderdaad dat er meer online kwam, en dat was HEEL LEUK <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa LOVE je posts!! Zo leuk dat er meerdere online kwamen. En hoe fijn dat je nu sneller foto's maakt! Die email subscribe ding heb ik ook! Ik heb gewoon eentje van Blogger zelf haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En oh oeps. Die ponny staat je GEWELDIG!!! <3

  BeantwoordenVerwijderen