against the cold: zomerkleren in de winter

zaterdag, januari 21, 2017 |
De laatste tijd fascineer ik me steeds meer in dingen zoals capsule wardrobe of french wardrobe systems. Van die dingen waar je met minder kleren nooit nog "ik heb niks om aan te doen" momenten hebt. En ook je stijl ontdekt op die manier. Alleszins. In de zomer ga ik er vaker op uit om te gaan winkelen (aka mijn kleerkast bestaat uit duusd zomerkleren en een korreltje winter kleren). Al maak ik die opdeling winter en zomerkleren zo goed als niet meer. Bepaalde zomerkleren kunnen perfect in de winter zonder dat je je erbij dood vriest.

C U L O T T E   +   P A N T Y
Dit is for real mijn allerfavorietste kledingstuk OOIT. Voelt als een jogging maar ziet er super classy uit. Ik had er een beeld van dat het enkel gedragen kon worden in de zomer, maar met een panty eronder kan het perfect in de winter. Hello pyjama days x
J U M P S U I T   +   T R U I
Je hebt de hipsters en (tja) niet hipsters. Spaghettibandjes zijn kei tof om te dragen over een lekker warme trui. Je moet ervoor zijn voor deze (velen vinden het een dikke no go, maar ik vind het leuk :))
L A A G  J E S
Van die tshirt coltruien. Kijk hoe leuk dat detail is dat boven mijn rode trui komt "piepen". (Gewoon, in het algemeen, laagjes zijn leuk.) En het is lekker warm. Nog een dingetje, je bent er vaak zeker van dat niemand hetzelfde heeft.

Liefs
Britt

(Nog iets, ik heb nu dus een frou en ik weet niet wat ik ervan moet denken. Ik zal nog weleens foto's nemen en dan zien jullie het wel verschijnen!)

15 opmerkingen :

 1. ooh, ik ben benieuwd naar je froufrou! Maar stiekem ben ik zeker dat het je fantastisch staat, je hebt er het perfecte haar voor! :) Leuke kleren ook Britt, ik vind het zo leuk om te zien hoe je in die paar jaar echt je eigen stijl hebt ontwikkeld! :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel met een mooie foto's! Hihi ik draag eigenlijk ook bijna altijd zomerkleren in de winter :) En jeeeeej je hebt je frou (weer zo'n leuk belgisch woord, n nederland zeg je "pony" haha). Het zal je vast beeeeeeeeeeeeldig staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soaghettibandjes + trui en laagjes vind ik ook zo leuk! Een culotte met een panty ook, maar ik heb het dan meestal alsnog veel te koud! Ik draag in de winter vrijwel standaard een legging + broek van dikke stof (ribstof bijv.) haha :)) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spaghettibandjes + trui en laagjes vind ik ook zo leuk! Een culotte met een panty ook, maar ik heb het dan meestal alsnog veel te koud haha (draag zo'n beetje standaard een legging onder ribstof- en andere broeken van dikke stof in de winter hehe) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n colletje onder een t-shirt of trui draag ik ook wel eens, superleuk! Heel tof artikeltje! En ohh, ik ben benieuwd naar je nieuwe look! :) het staat je vast super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk om dit te lezen. Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Je hebt zo'n mooie combinaties gemaakt & ik ben benieuwd hoe een frou jou staat! Ik heb er een paar jaar geleden ook wel eens eentje gehad, maar dat stond me dus niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben heel benieuwd naar je nieuwe kapsel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb me eigenlijk nog helemaal niet geïnteresseerd in capsule wardrobe of iets dergelijks, maar het lijk me wel heel interessant! Ik vind de foto's trouwens heel pretty. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie combi's heb je gemaakt! Zo kun je gerust heel het jaar door de kleding van winter/zomer dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superleuke outfit ideeën! Nu krijg ik er zelf ook zin in om weer eens naar mijn zomerkleding te kijken om te zien welke dingen ik ook wel in de winter zou kunnen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik ben ook heel benieuwd naar je froetje! Ik vind die capsule wardrobes ook heel interessant. Als ik ooit niet meer in een klerenwinkel werk, maak ik er werk van! :D Leuke combi's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh deze post is zooo leuk Britt! En de foto's zijn echt mooi! Ik blijf het zeggen, maar het is echt zo <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh ik zag je pony (frou, hihi) al op Insta (volgens mij) maar het staat je ontzettend leuk!! Ik wil ook een pony (maar ben vrijwel zeker dat het mij niet gaat staan, haha). Leuke, inspirerende post, nu wil ik ook een culotte! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gewoon doen! Ik heb ook lang getwijfeld, maar ik krijg er zotveel complimentjes over dat het me staat enzo. Just do it zou ik zeggen! En anders groeit het wel weer aan hoor.

   Verwijderen