helene en lise werden gedropt voor de camera

zaterdag, december 03, 2016 |
Terug naar de tijd toen de zon nog scheen en ik de neiging had te grijpen naar mijn zonnebril, in oktober.
Aangezien ik dus niet meer naar Antwerpen mocht, kwamen Helene en Lise naar Sint-Niklaas (en mijn dorp, maar daarover later meer. :))) Ik zeur voortdurend dat mijn omgeving, waar ik zo goed als elke dag passeer, niet artistiek of leuk of urban genoeg is. Tot we de lift namen naar een parking. (Met we bedoel ik dan Lise en ik, want Helene was te laat. Daarom dat Lise erg veel op de foto's staat.)
Iets wat ik altijd als marginaal zag, ronddwalen op de bovengrondse parking van Sint-Niklaas. Tot we er uiteindelijk zelf terechtkwamen en uren foto's hebben zitten nemen. Enkele trappen leidden tot een soort balkon waaronder de auto's voorbij zoefden in een razend tempo (spijt dat ik dat niet vastlegde). Eenmaal boven was het de rust zelve met om de paar minuten een trein die al ratelend voorbij reed.

Wie weet trappel ik volgende week nog wel eens over die trappen, om uit te blazen. (Met de nodige rookwolkjes, door de kou.) Al starend hoe treinen zich razen van A naar B en de wereld maar door draait.

Liefs,
Britt

12 opmerkingen :

 1. Wauw, die sfeer in deze foto's vind ik echt heel erg gaaf! Hele mooie foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, vaak zie je de mooie plekken in de buurt gewoon over het hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw deze foto's zijn prachtig Britt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto's zijn zo cute! Zeker die met de streepjes op de parking. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supergave foto's! Heel gaaf met dat zonlicht, en wat zijn Lise en Helene toch weer fotogeniek<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe foto's, vooral de foto's met die trappetjes zijn erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een mooie foto's, het licht is echt prachtig! En dat dichtbij je eigen woonplaats (toch?), haha. Ik heb ook altijd het idee dan mijn eigen omgeving niet echt fotogeniek is, maar misschien moet ik dan toch iets beter kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi, vooral die allerlaatste monochrome foto. Dat licht is echt goals <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow Britt, echt een prachtige reeks foto's!! Ik wil al een hele tijd ook een soort van photoshoot doen, maar ik vind helaas geen slachtoffer :( Leuke locatie ook, zo zie je maar dat de plaatsen waarvan je het soms het minst verwacht toch heel fotogeniek kunnen zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh danku! Eens meeten? De kerstvakantie is er om te experimenteren, hihi.

   Verwijderen