goals december

woensdag, december 07, 2016 |
Ik ontwijk even aan de schoolboeken. Alles op een rijtje zetten. Even een oppervlakkige orde vormen in de chaos, overal. Behalve mijn playlist, die dreunt verder, zoals ik het wil. Deze maand wordt er ook eentje, zoals ik het wil. Ter afsluiting van 2016 (want ja, help, dit is de laatste van 2016?). Wat ik nog wil bereiken in 2016? Te veel.
domeinnaam kopen
Het moet er toch echt eens van komen, dat x'je en die blogspot komt me de oren uit en ik wil een Belgische stempel, dus dat wordt even rondneuzen. (Iemand aanraders?)


gefocust blijven

Hier heb je het dus, ik zit weer rond te snuffelen op het net en daar gaaaat mij studie, haha. (Ach, lukt me wel hoor.)


één dag (of meer) met mijn poten omhoog

Gewoon helemaal niks meer doen. Je kan het je misschien niet voorstellen maar er is altijd wel iets dat ik toch maar "moet" doen van mezelf. Oh en pyjamadag is inbegrepen.

5 keer hardlopen (niet per week)
Iets met examens, ofzoiets, tja. Alleszins, ik wil op zijn minst toch vijf keer gelopen hebben.

twee dagen in de week no snack
Niet dat ik "het nodig heb" om niet meer te snacken. Maar het moet stilaan gaan stoppen. For real, mijn huid lijdt eronder.

liefs
britt

(eens zien of ik ze deze keer wel kan halen :))))))

7 opmerkingen :

 1. Dat laatste moet ik ook echt eens doen. Zooooveel gevreten de laatste tijd.... hihi. Wel lekker allemaal! Succes ermee Britt X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat je zeker lukken om je goals te halen. En als het eventjes wat minder gaat, moet je er zeker niet te hard voor zijn voor jezelf :) Gefocust blijven is trouwens ook eentje die ik graag zou willen behalen haha, ik ben werkelijk constant afgeleid. Nog heel veel succes met je examens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen. Ik ga ook lekker hardlopen, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pyjamadag!!! Ja, dat moet je zeker doen (ik doe het zo vaak). Hoe wijs zou het niet zijn als er een .be achter je url sttat? Ik ben er de laatste tijd stiekem ook over aan het nadenken maar ik zou niet weten hoe je daar aan begint. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Good luuck! Ik ga morgen een pyjamadagje houden. denk ik. Is wel nodig in deze drukke maand.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een domeinkopen: ooh gaaf!! Dat gaat zo mooi staan! En die pyjamadag moet je doen, rust nemen! :)

  BeantwoordenVerwijderen