een laatste vleugje zomer 2016

dinsdag, december 20, 2016 |
Toen het nog zo warm was dat ik er helemaal chagrijnig van werd. Toen Lise en ik zo'n 3 km in de verkeerde richting hadden gewandeld (s/o naar Google Maps). Met fiets. Maar Britt geraakte niet achterop, dus werden we verplicht om te wandelen. Het was een dag waarop ik samen met Lise foto's nam van Merel. (Ze vroeg naar een heuse fotoshoot en die kreeg ze.) Locatie. Een prachtig kasteel (?) waar er werken bezig waren dus verstopten we ons in het bos rond het pand (want Britt werd gek van de warmte, oeps).
(Nee, helaas pindakaas, we zijn niet in het gebouw geweest.)

Nadat we dat hele ommetje, dankzij Google Maps, hadden gedaan kwamen we uiteindelijk terecht waar we moesten zijn. Merel ging wat later zijn, dus begonnen Lise en ik alvast foto's te nemen. (Beetje oefenen zegt.) In de schaduw, behalve als ik het even "cava" had dan spurtten we richting de stralende zonnestralen. Die onwijs grave lichtinvallen gaven op alle gewassen. (Die zich lekker prikkend tegen mijn benen stampten (ik ben geen natuur mens met blote benen))
Merel kwam toe en had wel duusd outfitjes mee. (ik voelde me gelijk super onprofessioneel, ofzoiets). Lise en ik gingen aan de slag en kijk hoe leuk!! Hoewel Merel iets meer van vrolijke foto's hield kan ze ook gewoon zot mooi serieus zijn.

Dit was echt out of comfort zone, maar héééél extreem. Want ik ben een sukkel op vlak van aanwijzingen geven. "Wat bedoel je Britt, ik snap je écht niet!", hoor ik ZO vaak, haha, oeps. Zo zie je maar dat er uit vage aanwijzingen ook wel wat moois kan ontstaan. (Ja, ik ben best trots.) (Oh en dat schaduw effect van dat blad op haar hoofd is van Lise hoor.)

Liefs,
Britt

12 opmerkingen :

 1. Heel mooi Britt! Ik vind de sfeer van je foto's altijd fantastisch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die eerste foto, en die foto's met die schaduw van dat blaadje, en die foto's van een meisje in het gras, allemaal zo geweldig mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had deze foto's al ooit op de blog van Lise gezien en was toen al zo onder de indruk. Maar dit moet ik natuurlijk ook nog even tegen de fotografe zeggen. Echt heel mooi Britt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Ik hou van de vibe die je in je foto's stopt, leve de wat donkerdere foto's :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze foto's zijn zo mooi! Ik verlang dan toch wel een beetje terug naar de zomer (terwijl ik deze tijd ook totaal niet erg vind) Die schaduwen, wauw! Ik vind Lise haar jurkje ook heel leuk. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie wat een megagave foto's!! Ze doen me terugverlangen naar de zomer, haha<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat met die schaduw van dat blad is wel heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh die schaduwen zijn erg mooi! Wat lijkt het lang geleden dat het zo warm was zeg! Pfoe, I miss it.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja wow Britt je bent zo goed in fotografie!! En die schaduw wow. Wanneer ga je foto's van mij maken? Nee graje hihi x

  BeantwoordenVerwijderen