to visit: FOMU antwerpen

Om mezelf een kunstliefhebber te noemen, dat gaat er een tikkie over. Dat ik het leuk vind om eens een bezoekje te wagen aan een museum, dat wel. Ik ging voor de tweede keer naar het FOMU (eerste keer, klik), want wat is er leuker dan jezelf inspiratie te gunnen op vlak van fotografie? Alles is bewogen, want we moesten de tram halen. Mocht je dus te tam zijn om te gaan kijken, kan je bij deze een glimp opvangen van de tentoonstellingen op dit moment. X (Of voor de NL'ers, dit is FOMU, het fotomuseum van Antwerpen.)
(dé cliché foto mocht niet ontbreken xxx)
Voor zij die het niet echt kennen. Het FOMU is een museum waar er enkel tentoonstellingen van fotografen te vinden zijn. De tentoonstellingen wisselen om de zoveel tijd. Er zijn ook nog twee cinemazalen, waar je je als filmliefhebber wel thuis zal voelen. Oja, ook niet onbelangrijk, onder de 18 jaar is het gratis. Het FOMU vind je hier:


Waalsekaai 47
2000 Antwerpen


Oh en opweg naar het FOMU heb je nog een soort van boog omringd door struiken en planten. Althans, wij moesten erdoor omdat we met de tram kwamen. Altijd leuk voor foto's, hehe.enjoy your day. x

21 opmerkingen :

 1. Oh deze museum ziet er mooi uit! En je foto's zijn ook zo mooi Britt!! Das mooi meegenomen onder de 18 gratis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg, bij mij in de buurt zijn nooit dit soort exposities of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij ook niet hoor, haha, alhoewel eentje. Maar dit is in Antwerpen dus daar moet ik ook altijd eerst een halfuur voor reizen. ;)

   Verwijderen
 3. Wauw wat lijkt me dat een tof museum zeg! Wie weet, als ik ooit nog eens in Antwerpen kom.. :') Supermooie foto's ook<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah tof! Heerlijk zo'n zaal vol met foto's. Ik ben ook wel eens in Antwerpen geweest, in de eerste volgens mij. Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi! Ik ga echt nooit naar musea omdat ik gewoon niet goed weet wat ik er van moet verwachten en er ook amper in de buurt zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo tof dat er enkel tentoonstellingen van fotografen te vinden zijn. Wat lijkt dat me inspirerend. Hier wil ik echt graag naartoe, als ik weer eens naar Antwerpen ga (staat momenteel helaas nog niet op de planning - maar wie weet komt daar snel verandering in). Fijne plek! Mooie beelden <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me een heel erg leuk museum, als ik weer ns in Antwerpen ben ga ik daar zeker fftjes heen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, zalig dat jij daar ook heen ging :D Inderdaad wel een andere tentoonstelling, maar 't is eigenlijk sowieso de moeite he :) Ben blij dat ik er eens ben geweest! Leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik woon echt best wel dichtbij het FOMU, maar ben er nog nooit geweest ( whoops, shame on me). Deze tentoonstelling lijkt me echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeehh nu heb ik zoveel zin om daar heen te gaan! Nóg een reden om eens een dagje Antwerpten te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog geen 18 dus ik kan nog steeds gratis binnen. Excuus voor nog eens te bezoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh, de tentoonstelling ziet er echt mooi uit! Echt jammer dat antwerpen zo ver weg is! Maar als ik er ooit ben... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hé. Dit lijkt me wel een super museum! Beetje ver weg, maar misschien kan ik mijn vriend overhalen tot een weekendje Antwerpen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het FOMU is inderdaad een leuke, Antwerpse hotspot! Mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen