recap oct. & goals nov.

donderdag, november 03, 2016 |
"Misschien moet ik eens gaan nadenken over oktober goals die ik weer niet ga behalen." Oja, wacht, het is november, huh, wat? Hoe kan oktober al voorbij zijn? Naast de temperatuursverschillen en de verschijning van okergele en bruine bladeren op de straten had ik er niks van gemerkt hoor. Nieuwe maand dus nieuw begin? (Heb ik dit niet al veel te vaak gezegd? Hoe vaak ik mijn lei ook schoon veeg, er heeft nooit veel nuttigs opgestaan. Als je een beetje snapt wat ik bedoel.)

RECAP GOALS OKTOBER


minstens één dag vegetarisch eten
Dit is een paar keer gelukt, maar het blijft vrij lastig met ouders die bepaalde feiten niet snappen aan het vermoorden van levende wezens om deze op te eten met smaak. Dus het blijft flexitarisch dan, voorlopig. (Note: mijn leerkracht chemie herkende het flexitarisch zijn, dus bij deze is het een erkend dingetje, right.)

no buy week
Fail. Britt vond werk en vond dat ze zichzelf hiervoor mocht belonen. x

de volmaaktste, best zittendste zwarte mom jeans vinden
Als we nu gewoon een beetje prutsen aan het plan is deze ook geslaagd. Ik heb wel honderden winkels in en uit gelopen (bepaalde net iets te lang). Net toen we de hoop wilden opgeven zag ik daar dé broek hangen. (Puur toeval dat net daar een spotje hing, right?)


GOALS NOVEMBER

mijn dorp door mijn cameralens
How, niet in het punt van ik ga toerist spelen in eigen stad want zo fotogeniek is de boel hier niet echt. Maar. Er is ergens verscholen tussen de bossen een museum, blijkbaar. Dus daar wil ik heen. En misschien leg ik nog andere dingetjes vast. (Ik moet wel, met dat huisarrest aan mijn been.)

drie boeken lezen 
Omdat ik mezelf even wil opsluiten en me nog eens wil onderdompelen in werelden die me vreemd zijn. Wat literatuur kan nooit kwaad, iemand aanraders?

een typische herfstwandeling maken
En dan het liefste gewoon nu. (O wacht, het is donker buiten nu, een andere keer dan.)

een herfst playlist maken 
Gewoon, voor mezelf weet je? Van die klassiekers als sweater weather (welke niet overrated is!!!), snappie.Nu even hopen dat die goals artikeltjes zich niet meer zo snel opvolgen als nu. (Da's dan een verborgen goal.) Heb jij 'goals' voor deze maand?


Liefs
Britt

18 opmerkingen :

 1. De tijd gaat echt te snel hé! ik wil in november ook eens wat meer gaan lezen, dat zet ik vast elke keer op mijn lijstje maar ja, blijven proberen dan maar hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, een flexitariër ben ik ook! Al eet ik wel bijna altijd vegetarisch, maar hé, je bent toch op goeie weg :D Ik had dat probleem ook toen ik nog veel thuis zat, maar nu ik op kot zit ben ik meer m'n eigen baas :) Welke job heb je gevonden? Ben benieuwd! Liefs en succes met je doelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh yes, nog iemand!! ((: Haha, het liefste van al was ik ook al gewoon een vegitariër, maar ouders houden me tegen helaas. Ik doe nu verkoop in een interieurwinkel in sint niklaas! (: danku!

   Verwijderen
 3. ik wil ook een nieuwe fijn zittende broek lol. (en ik had ook een no-buy-week/maand maar toen vond ik ook weer werk en ik faalde. hard.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je ene job gevonden hebt, wat is het?
  En hopelijk krijgen we je nieuwe broek te zien in een outfit post. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk asls verkoopster in een winkel in sint niklaas, hihi. Oh, moet ik maar eens doen dan, hihi

   Verwijderen
 5. Dat heb je goed gedaan hoor, in oktober! En als je werk vindt mág je je gewoon ook belonen haha, groot gelijk ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh staat je mom jeans al op je blog? Ik ben wel benieuwd hoe hij eruit ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet, ik zal er eens tijd voor vrijmaken om foto's te nemen!

   Verwijderen
 7. Ik ben heel slecht in het behalen van goals hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ow yeah nieuwe goals. Ik vind de eerste trouwens echt een handige tip! Misschien moet ik ook eens lopend mijn dorpje door met de camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed bezig Britt, doe zo voort voor november. Ik zou het eigenlijk niet zo lang volhouden met die goals want ik weet van mezelf dat ik die toch niet naleef, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik weet het eigenlijk ook wel van mezelf hoor dat ik het nooit zal halen. Maar wie weet, dat ik ooit toch maar eens onbehaalbare dingen behaal zoals een marathon lopen, haha,

   Verwijderen
 10. Ik ben ook flexitarisch, dat is een 'echt' ding haha! Ik eet maximaal 2x per week vlees, en dat is super goed te doen. En succes met je nieuwe doelen (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke goals! Boeken, ik werk in een boekhandel dus ik weet er genoeg: Een Klein Leven, Zuiverheid, Lily en de Octopus, Het beste van Adam Sharp... Succes met lezen! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh ja da's kei handig! Ik ga het onthouden, mocht ik nog eens wat boeken zoeken, thankss!!

   Verwijderen
 12. Oeh, ik ben heel benieuwd naar je ervaringen als 'toerist in eigen stad'. Én ik ben benieuwd naar dat museum, haha, klinkt heel mysterieus!

  BeantwoordenVerwijderen