recap november

woensdag, november 30, 2016 |
En ook een kleine update, aangezien mijn recaps nooit erg veel voorstellen. (Waaraan zou dat nu liggen? Als je de hele tijd op je luie kont zit, tja.) Want er gaan enkele dingetjes geleidelijk aan veranderen, stap voor stap. Niet iets erg spectaculairs hoor. Alleszins, even kijken wat ik de afgelopen maand niet bereikt heb, heh.
DE RECAP

mijn dorp door mijn cameralens
Ik heb het dat ene griezelige met echte dode dieren museum bezocht, (waarover later meer). En dat was het, voor de rest heb ik nergens mijn camera bovengehaald, oeps. (Ik ben gewoon een schijtluis.)


drie boeken lezen
Ja, not. Geen tijd. Voor boeken lezen moet je tijd maken en op de één of andere manier lagen ze me gewoon niet zo. Dus. Tja.


een typische herfstwandeling maken
Ik heb al veel geschopt in hoopjes bladeren. x


een herfst playlist maken
Een soort van ending 2016 heb ik nu op mijn Spotify. Ik heb spotify ook echt letterlijk een jaar dus alle muziek die ik diehard heb geluisterd stond erop. Vandaar is het zo'n laatste greep naar afgelopen jaar. Herfstig is 'ie niet, maar ik ben al klaar om afscheid te nemen van 2016.


DE LANGVERWACHTE UPDATE
Ik heb me héél vaak moeten inhouden om van die "sorry dat ik weer te tam was om artikels te schrijven en ik ga het nu écht écht weer oppakken hoor" artikels te schrijven met belofte's die ik niet nakom. Alleszins, ik ben me gaan verdiepen in wat ik leuk vind. Ik heb een soort van lay-out idee dingetje in mijn hoofd, dus er komt weer een fris jasje aan. En ik wil echt regelmaat in alles. Dus over twee weekjes (na mijn examens) zal er wel wat verbetering te zien zijn in dit chaotisch gerammel van mijn toetsenbord. Hoop ik. 
Want hoe het er nu uitzien, daar wordt niemand gelukkig van, right? Ik wil tonen wie ik ben en wat ik waard ben. Ik wil dingen creëeren waar ik zelf ook gelukkig van wordt en waarvan ik het gevoel heb dat het echt het lezen en delen waard is. Ja, heel veel "ik wil" hier. Nog even en dat verandert naar de werkelijkheid.

liefs,

4 opmerkingen :

 1. wat heb je dit leuk geschreven! ik ben nieuw op je blog en je hebt een toffe schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga je je herfstplaylist delen? Ben benieuwd naar je update! Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken het gevoel van tam zijn, nu zeker met de examens heb ik het gevoel dat ik nog minder doe dan normaal. We moeten actie brengen in deze zaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar dat laatste stukje, het blogjes typen gaat bij mij de laatste tijd ook niet zo.. Maar ik heb net als jij de motivatie weer een beetje teruggevonden dus dat gaat goedkomen! fijne december Britt! xx

  BeantwoordenVerwijderen