recap september • goals october

dinsdag, oktober 11, 2016 |
Ik durfde haast niet terug te kijken hoelang het reeds geleden was dat ik wat van me had laten horen. Alles stond op een laag pitje, ik zat meer in mezelf dan ik liever had, maar ik ben weer back (voor hoelang nu, een week?). En laten we het weer erg fout beginnen met de goals die ik (wéér) niet bepaald heb. (Maar daar komt een leuk alternatief dingetje op, be prepared.)mezelf in die hardloopschoenen en legging wurmen
Erhm, dat erin wurmen gaat prima hoor, maar die dingen gebruiken waarvoor ze dienen is een ander verhaal. Alleszins, ik had afgelopen week een looptest met school (20 min. aan een stuk, (oh god, dat laatste stuk wanneer je sprint en je niet meer bij bewustzijn bent)) en je wilt niet weten hoe goed het voelde om het uit te lopen. Dus laat ik dat gevoel nog even hercreëren en zelf het initiatief nemen.

bullet journal volhouden
Ik ben veel te strikt bezig met dat boekje. Het is haast een verlengde van mijn hand geworden en ik wil het dan ook overal mee naartoe sleuren. Inmiddels ben ik een tweede begonnen dus. ( :

twee keer per week bloggen
Je hebt bloggers die elke dag posten en dan heb je Britt, meer woorden wil ik er niet aan vuilmaken.

nieuwe mensen leren kennen
Dat geklungel op sociaal vlak ga je er nooit uitkrijgen maar ik kan weer tevreden terugblikken op de hoeveelheid diepzinnige persoonlijkheden die ik heb ontmoet. (het heeft me wel een huisarrest opgeleverd, maar dat nemen we er dan maar bij zeker?)


GOALS OCTOBER

minstens één dag vegetarisch eten
Ik sta volop achter het gehele idee, dus laat ik het subtiel een beetje opbouwen.

no buy week
Ook al weet ik nu al dat deze een compleet fiasco wordt (want er heeft zich een supermarkt gevestigd op de route die ik fiets naar huis) en ik heb werk gevonden dus pfoe. (Denk aan een gevulde bankrekening, moet goed voelen.)

de volmaakste, best zittendste zwarte mom jeans vinden
Dit is lastig, want ik weet niet of ik mezelf 'ermee ga staan' laat staan er eentje vind.

liefs
Britt

(en hopelijk tot zaterdag, hehe.)

14 opmerkingen :

 1. Wat een fijne nieuwe goals! En een bullet journal klinkt echt heel erg leuk, wat houdt het precies in? :) Ben nieuwsgierig hihi!
  En een week niks uitgeven vind ik een hele goede, moet ik ook misschien eens doen! :)

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een bullet journal is eigenlijk een boekje dat je gebruikt als agenda (die je zelf volledig indeelt) en hierin zet je dan wekelijks/dagelijks bepaalde taken in die je wilt. Tussendoor kan je ook nog allerlei lijstjes erin maken met bv. favoriete films enz. (: Als ik eens de tijd vind dan maak ik er misschien wel eens een artikel over!

   Verwijderen
 2. Je moet er wat voor over hebben om mensen te ontmoeten hé? Je vertelde me dat je bijna geen enkel doel had gerealiseerd maar zo te zien valt dat goed mee. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies wel ja, haha (helaas). Ja eigenlijk wel maar als je het over het algemeen bekijkt is het vaak njet hoor.

   Verwijderen
 3. Zo leuk dat je aan bullet journaling doet! Ik wil dat ook nog eens proberen (alleen al omdat het er zo leuk uitziet hihi) maar ik snap het nooit zo goed of zo. Ook heel leuk dat je toffe mensen hebt ontmoet in september! Succes met je nieuwe goals (en stiekem hoop ik dat er ook weer wat meer blogjes online komen in oktober ;)) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad, da's zoiets leuks! Gewoon dat je het helemaal kan doen naar hoe jij het wilt maakt het zo onwijs leuk. Haha, ik doe mijn uiterste best!

   Verwijderen
 4. Leuke goals!Bullet journaling vind ik echt ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, zo'n bullet journal! Zelf nog nooit geprobeerd eigenlijk, ben benieuwd hoe de jouwe eruit ziet :) Succes met je goals! Ga gewoon op die vegetarische dag ergens eten in een vegetarisch restaurantje, hihi, dan leer je dat meteen kennen :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb echt met je te doen met die 20 minuten loop. Oeh en succes met de no buy week. Ik zou zo graag juist dan iets willen kopen denk ik haha. Maar succes ook met alle andere! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zoek ook nog PRECIES zo'n broek. Lastig lastig..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem gevonden! In Pull&Bear zou ik eens een kijkje nemen mocht je een blauwe zoeken, hihi.

   Verwijderen
 8. Ik ben eigenlijk ook nog wel op zoek naar zo'n leuke mom jeans of flarred jeans lijkt me ook wel erg gaaf eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen