de 25 uren dag

zondag, oktober 30, 2016 |
Even een mini berichtje tussendoor, al is het maar om even te laten weten dat ik nog leef.
De klokken zijn weer verzet, een uurtje uitslapen zegt (not). Ik heb inmiddels geaccepteerd dat ik een chronisch extreem ochtendmens ben, wat zich uit tot vermoeidheid. Maar. Daar ging het niet over.
Maak gebruik van dat ene uurtje. Ontbijt nog uitgebreider dan ooit (pepernoten gedrenkt in chocolade, slurp chai chocolade melk,..). Doe dat ene ding dat je altijd al had willen doen maar nooit de tijd voor had. (In mijn geval, blogposts schrijven oeps.) Waan je door vol gestrooide tapijten van bladeren, neem het geluid van dat geknisper in je op en kijk gewoon naar hoe de bladeren vallen, begeleidt door een fijne playlist (ik moet er dringend eentje maken). Spreek af met vrienden, of kijk die ene serie die je altijd al had willen zien. Je hebt de tijd nu.

Tijd om te haasten is er niet, doe alles relaxed en neem vooral geen voorbeeld aan bovenstaande foto.
XXX

foto is door Eline en naast mij zie je Lise

14 opmerkingen :

 1. Ik heb echt zin in vandaag, alles lijkt zo langer te duren, maar dat vind ik juist leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeuj komt die foto ook weer eens boven haha :) Iets met rennen voor de dag om is? Ik ben wel blij met dat ene extra uurtje (alhoewel ik ook last heb van het ochtendmens = altijd moe probleem)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, man, zo gek dat het al bijna een jaar geleden is niet? Ho, maar dat geldt niet voor vandaag, vandaag is alles relaxed. Je snapt me. Oh. Het is erg want ik had gehoopt dat het ooit zou stoppen dat vroeg wakker zijn, helaas.

   Verwijderen
 3. Haha leve ochtendmensen ;) Maar nu wordt het helaas wel vroeger donker, bah :( Liefs en geniet van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat is dan ook weer zo'n dingetje, haha, maar weet je, als ochtendmens zijnde heb je er meer aan dat je ochtend lekker licht is. (:

   Verwijderen
 4. Ja je moet echt weer meer gaan schrijven, je schrijft zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk eraan eerst even een voorraadje opbouwen, haha. (((:

   Verwijderen
 5. Wat mooi gezegd: de 25 uren dag. Ik wou dat ik een ochtendmens was, ik ben namelijk echt een avondmens waardoor ik ook altijd moe wakker word haha. Ik vind je blog trouwens echt heel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En een extra uurtje slapen? ;) haha, wat in mijn geval gebeurde.. Maar wel heel fijn want ik had een beetje slaaptekort opgebouwd :') X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wees net hééél erg blij dat je dat gedaan hebt, je hebt dat uurtje goed benut dan hoor xx

   Verwijderen