project zonnebloem

zaterdag, september 17, 2016 |
Zonnebloemen stonden in hun volle bloei, zonnestralen landden neer op de oranje gekleurde bladeren en her en der vloog een bij. De zomer begon op zijn einde te komen (dan heb ik het vooral over de zomervakantie) en ik betreurde het feit dat ik vaarwel moest zeggen aan (veel te warme) zomerdagen, ontelbaar veel uren tijd die ik kon indelen aan dingen die ik écht leuk vond. Dus besloot ik enkele zonnebloemen te ontnemen van hun plek pal in de zon. Om toch nog een straaltje zomer vast te houden.

Ik ben slecht met woorden en ik weet niet wat voor betekenis ik hieraan moet breien, dat mag je voor jezelf uitmaken en gewoon lachen om het feit dat ik 1563 keer heen en weer heb gespurd omdat ik 1. niet over een statief beschik en 2. geen afstandsbediening heb waardoor ik te veel beweeg. Het is niet uitgedraaid zoals ik het wilde, maar het was ook weer zonde om het weer de prullenbak in te gooien. 

Liefs
Britt

(Ik heb me geïnspireerd op Aline door het plukken achteruit te laten afspelen.)

10 opmerkingen :

 1. Wauw Britt dat is kei mooi!! Echt, als je dingen zoals dit weggooit ga ik je slaan met een zonnebloem!! Ik vind het juist leuk dat je zo veel beweegt op dat gifje, zo kun je er superlang naar blijven kijken en valt er je steeds iets nieuws op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zo mooi en creatief! Heeft ook niet veel woorden nodig<33

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAUW, wat is dit mooi en creatief zeg! (en ja, ik ken de struggles van geen statief hebben)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Briiiiiitt!! Dat gif'je is ZO LEUK!! En die andere zonnebloem foto ook! Ik vind het -ook al ben ik alweer een tijdje bezig- ook echt balen dat de vakantie is afgelopen... maaaar de herfst komt er aan! Dat is toch ook wel weer leuk (pompoenen, al die gekleurde bladeren en eindelijk weer eens aan een lekker warme trui kunnen denken zonder gelijk te ontploffen van de hitte ;) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is echt een origineel mini filmpje. Meer van dat ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige foto's! Het zou echt zo in een tijdschrifjte kunnen staan haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh Britt je gifje is zo leuk! En hoe leuk geschreven? Zulke posts zijn echt mega fijn om te lezen!! Dat meen ik oprecht! Je foto's zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen