september goals

zaterdag, september 03, 2016 |
Ik merk dat ik een bepaalde houvast nodig heb op vlak van iets te bereiken in mijn eigenwijze jeugd. Nu klinkt het allemaal wel goed en aardig (want wél of niet delen, ik ben alleen maar tam en behaal niks). Het is het idee dat telt, dus bij deze zijn jullie allemaal getuigen van dit "oh nieuw schooljaar nieuwe lei, nieuwe doelen, nieuwe kansen" (← wat eigenlijk ook weer pure bullshit is).
mezelf in die legging en hardloopschoenen wurmen
en na 2 maanden er toch eens écht aan beginnen. Ik ben weer zo iemand die het allemaal wel wel vindt om lekker vroeg met muziek in haar oren gedreund te gaan hardlopen. Dit dan elke week drie keer doen werd wat te lastig. Maar. Dus. Deze maand ga ik beginnen. (Misschien nog niet de eerste week, maar erhm.)

bullet journal volhouden
Hier nog zoiets al denk ik dat dit best een eitje gaat worden, want goh dit is zo fijn. Ik ben nu ook eenmaal een lijstjesmeisje, blijkbaar. En het voelt best goed om alles zo mooi geordend te hebben in mijn (inmiddels) gestructureerde chaotische leven.

twee keer per week bloggen
je wilt niet weten hoe ik barst van de ideeën (s/o naar mijn bullet journal, hehe) en hoeveel concepten er staan te wachten om gepubliceerd te worden. But, slow down, want ik wéét dat dit soort dingetjes vaak van korte duur zijn. Alleszins ik ben een voorraad aan het opbouwen en hoewel ik had gedacht dat ik een break zou houden is dit dus niet het geval. Be prepared. ((((:

nieuwe mensen leren kennen
clichééééé, want da's best logisch als je meetings doet, right? Ondanks dat ben ik gewoon nog steeds vrij awkward met praten, ik stotter veel, praat meer met mijn handen dan ik praat. (Ja, dat kan heus.) Dus laat ik gewoon even dat awkward zijn negeren en gewoon praatjes maken. Zoiets.

Liefs
Britt

(Oh en waarom zijn jullie allemaal massaal mijn "ik ben jarig" artikel gaan lezen van vorig jaar, ieuw.)

9 opmerkingen :

 1. TWEE KEER PER WEEK BLOGGEN. Echt Britt, als je nu niet twee keer per week iets online zet ga ik je massaal emails en berichtjes sturen. Ik wil twee keer per week iets lezen. Publiceer die concepten. Doe het. (En je verjaardagsartikel is super schattig, zo zie je maar hoeveel je bent gegroeid tussen dan en nu (en dan niet het groei groeien maar met je blog enzo))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een mooie foto van de zonnebloemen Britt!! Is dat in je tuin? En een bullet journal is zo gaaf alleen dat ga ik never nooit volhouden! En oh fijn om te horen dat je veel concepten klaar hebt staan (ik vind dat altijd interessant en fijn om te horen of zo iets haha). Het is altijd fijn om een paar op voorraad te hebben als je weet dat school weer begint! You go girl! En meetings zijn zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bullet journal lijkt me zo tof! Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat komen hihi<33

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh ik ben benieuwd naar al je nieuwe ideetjes :) Veel succes en plezier met rennen, you can do it gurl! Nieuwe mensen ontmoeten vind ik ook wel een goed doel, eigenlijk zou dat eigenlijk iedere maand wel een doel moeten zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik ben benieuwd naar al je nieuwe ideetjes! En heeel veel succes en (ofcourse) plezier met het renne, ya can do it gurl! Nieuwe mensen ontmoeten is ook echt een goed doel, eigenlijk. Zou iedere maand een een leuk idee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke goals! Ik ben ook begonnen met hardlopen. Als je er eenmaal mee begint werkt het wel heel verslavend. Althans, dat vind ik ;-) Succes!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, die laatste opmerking! Nu wil ik 'm gelijk ook eens gaan bekijken ;) Succes met je lijstje! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel herkenbaar dat laatste! Ik praat zoveel met mijn handen, haha. Daarnaast ben ik ook echt awkward soms. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh dit is echt zo leuk om te lezen! Ik herken me echt helemaal in het lopen en sporten enzo. 'Morgen zal ik wel gaan lopen.' Zeg ik dan altijd tegen mezelf. En ja... Uiteindelijk doe ik gewoon niets :') En nu ga ik dan ook maar eens je verjaardagsartikel van vorig jaar lezen, haha!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen