culotte

donderdag, september 08, 2016 |
Ik had dringend nood aan iets nieuws (oké, ik geef toe, ik pas niet meer in mijn skinny broeken en eerlijk gezegd, het voelde niet fijn om de hele dag door te brengen als een geplet sardientje en dat je aftelde naar het moment om die helse broek uit te doen). Dus ik had mijn ogen laten vallen op dé culotte. 

(Deels bedankt aan Lise, aangezien zij dit al een hele poos in haar kast heeft hangen, vraag me niet hoe ze het steeds doet om voor te zijn op "de trends".)

Ik had verwacht dat het inmiddels zou barsten van culottes in de winkels, wat wel het geval was maar ik vond nooit de broek (ik ben kieskeurig, bij deze). Na lang zoeken heb ik hem uiteindelijk toch gevonden in de Zara (bij de basic collectie, mocht er nog iemand interesse hebben (vast wel, want hij is kei graaf)).

Je hebt serieus geen flauw idee hoe zalig dit voelt, tot je jezelf zo'n broek aansteekt. Zie het als een jogging die er kei classy uitziet. Hoewel het misschien wel eventjes mindfuck is doordat 'ie driekwart is (en iedereen is tegen driekwart, wel, nu dus niet meer.) Ik zweer hierbij, ik doe nooit nog een skinny broek aan. En het strikje is gewoon een leuke final touch. (Laura was het met me eens want zij gaat hem kopen in het roze.)

(Ze hebben dit model, precies hetzelfde, ook nog in het roze en in het zwart met witte stipjes.)

11 opmerkingen :

 1. Omg hoe kan het dat ik er ook één heb met witte stipjes? Ik begin je nog te geloven dat ik altijd voor ben met de mode, Britt ;) Ik draag ook al jaren geen skinny jeans meer. Ik heb al veel ervaring met broeken zoeken die zitten zoals joggings, maar er 'kei classy' uitzien haha :) Volgens mij is de truc gewoon om iets te kopen dat high waisted is maar vanonder los?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Culottes zitten heerlijk, en deze is inderdaad prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige broek! Ik heb zelf nu al twee van dat soort broeken en ik ben het helemaal met je eens, ze zitten zó fijn! Ik vind die van jou echt heel tof. De roze variant klinkt overigens ook wel erg verleidelijk, misschien toch binnenkort de Zara weer eens een bezoekje brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is zo leukk<3 (en typisch Brittster toch??! :P) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem ook echt te leuk toch nog maar eens gaan kijken naar zo'n broek misschien, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat tof! En haha, zoals Emma al zegt echt Brittster (de geweldigste woordgrap evah! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je zooo leuk, wauwwie! En ja, skinny broeken zijn echt dodelijk maar ik draag ze nog steeds, whoops!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind de kleding van de zara altijd wel tof.
  ik heb daar ook een culotte van ! hij zit heerlijk.
  je gaat past veel plezier beleven van deze :)

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeehh, hij is moooi! Classy en comfortabel, perfect eigenlijk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toen ik dit las, moest ik erg glimlachen. Ik heb namelijk net dezelfde gekocht in het poederroos. Ik vraag me echt af waarom ik niet eerder zo'n culotte heb gekocht, wat het ding zit echt za-lig!

  BeantwoordenVerwijderen