outfit • i knew myself before i knew anyone

dinsdag, augustus 30, 2016 |
We spoelen terug in de tijd. De dag toen ik zestien werd (wat nog steeds erg onwerkelijk voelt), het was weer een blogdate met Helene, Lobke en Lise. Ik tuitte mijn lippen en kleurde ze in een bordeauxrode kleur en waagde mezelf nog eens in mijn platform schoenen (waarop ik bijna struikelde, omdat het alweer even geleden was). Die dag.
De treinrit vloog voorbij en voor we het wisten stonden we oog in oog met de kruidtuin van Leuven. (Ik had (uiteraard) al opzoek werk gedaan en ik ging helemaal door het dolle heen toen ik de kas zag.) Ik moest mezelf inhouden niet meteen er doorheen te rennen, maar het was zonde om de willekeurige paden niet even braafjes te volgen.

We praatten de hele dag door en maakten plannen voor een vervolg (waar Klaartje dan bij kan zijn). Ik drong mezelf achter een plant omdat ik perse voor zo'n raam wilde zitten. Ik heb mijn zin wel gekregen. En als kers op de taart (of in dit geval cake ;)) hadden ze een cakeje meegenomen met kaarsjes, liever kan niet.


"Wanneer de botanische tuin grapjes blijft maken."

17 opmerkingen :

 1. Wat een leuke foto's en wat lief van dat cakeje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Britt, je bent zo mooi en je hebt een hele leuke kledingstijl! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf geboren in Leuven (20 jaar geleden) en geloof het of niet, begin deze zomer kwam ik voor het eerst in de kas van de kruidtuin! Mooi is het daar he :D Geniet van het 16 jaar zijn! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, als ik in Leuven woonde had je me daar elke dag gezien denk ik! Maar ik snap het wel, als je echt ergens woont dan lijken bepaalde dingen altijd minder spectaculair en dan neem je daar geen kijkje, haha. En zal ik doen!

   Verwijderen
 4. Mooi daar zeg! En prachtige foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aahh Britt je bent zo knap, dat meen ik echt!! Die lipstick staat je onwijs goed<3 En hoe leuk is je outfit?! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto's zijn zo mooi, Britt. Echt een model dat je bent! Het was zo gezellig en ik kan niet wachten op het vervolg! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ook niet overdrijven he Lobke, maar merci! En jaaa, ik kijk er ook naaruit!

   Verwijderen
 7. Oh Britt, je kleding is zo mooi!! En het staat je ook GEWELDIG!! En hoe lief dat ze een cakeje hebben meegenomen. En shit volgens mij heb ik je niet eens gefeliciteerd (?), domme ik.. Bij deze: nog gefeliciteerd lieve Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's Britt! Je ziet er ook zo tof uit! En je staat er prachtig op! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke, fijne fototi's, zo lekker vrolijk! Je staat er prachtig op Britt! En wat een toffe outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou nooit zo'n donkere bordeaux kleur kiezen, maar jij staat er echt goed mee.

  BeantwoordenVerwijderen