tijd voor een logo? (help me kiezen!)

woensdag, juli 06, 2016 |
Ik ben niet snel tevreden en ik geloof er ook plechtig in dat iets nooit af kan zijn. Dat kan gewoon niet, er kan altijd wel iets verbeterd worden. Die struggle nam dan ook de bovenhand vandaag en ik heb als een gek elk detail bekeken aan mijn lay-out om te zien of er iets ge-update kon worden. (Ik heb flaters gezien, oh, amai.) Alleszins, ik zit nu in fase logo en daar heb ik hulp voor nodig.

1
                                                                2                                         3
Honderden HTML en CSS code's zijn de revue gepasseerd. Dit voelt weer fris, alsof de stofdoek even snel over stoffige plekken is gegaan en de elementen weer volwaardig kunnen functioneren, "zoals vroeger". Niet met een laag stof die ze belette om mee een puzzelstukje te zijn van een geheel.

Het is (als je héél goed kijkt) een samenvoeging van A, T en G (van against the grain). Dus, bij deze. De eerste, de tweede, de derde of beter gewoon niks? Ik heb even de derde overal al eens ingesteld (zonder bol, want daar ben ik ook nog niet uit, haha).

Liefs
Britt

29 opmerkingen :

 1. Wauw, die logo's zien er echt mooi uit, vooral die 1e!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nummer één.
  Dit logo lijkt heel erg veel op mijn handtekening haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1 vind ik t mooist, maar 2 vind ik t best de letters in te herkennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de eerste ook het mooist, alhoewel ik de andere twee ook mooi vind. Succes met kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan Britt! Ik denk toch dat nummer 1 mijn favoriet is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de 1e het mooist. Of ander de 2e de 3e vind ik niet mooi omdat ik persoonlijk wel van dunne letters houd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zeg ook 1! Ziet er heel gaaf uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei oei dat ik moeilijk... Maar als ik toch moet kiezen denk ik dat ik 1 het mooiste vind. Zo professioneel, een logo, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh ik vind de 1e wel het allergaafst!!! Maar ik moet toch even zeggen; respect hoor! Het zijn alledrie super mooie en professionele logo's!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh superleuk zijn ze Britt!! Nummero 1 vind ik toch wel het tofst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh superleuk zo'n logo Britt!! Numero 1 vind ik persoonlijk het tofst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou dan toch voor 1 gaan, dei vind ik het mooist. Nu zie ik ook dat er onder aan al een logo staat, is dat nummertje 3?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, inderdaad! maar het is een test gewoon om te zien hoe het eruit zou zien met een logo. (:

   Verwijderen
 13. Ik zou persoonlijk nummertje 2 nemen maar dan zonder bol. Ook vind ik dat bij 2 de letters er het beste uitkomen alhoewel 1 ook wel heel mooi is. Oh, het is echt moeilijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel tof gedaan! Ik zeg ook nummer 1 hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeh! Tof! Ik vind nummer 1 het mooist :) Hoewel nummer 2 ook wel heel stoer is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. nummertje 1! heel tof.
  ik ben benieuwd wat het uiteindelijk zal gaan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauwie Britt, hoe tof heb je dit gedaan?!?! Hoe mooi!! Echt heel knap gedaan, dat mag ook gezegd worden hihi!! Ik vind zelf nummer 1&2 het leukst, maar jij bepaalt natuurlijk. Hoe heb je dit gedaan? Ik zit ook al een poosje met de logo te prutsen, maar dat lukt me dus echt niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het mezelf gewoon erg simpel gemaakt en een random artsy lettertype genomen, haha. (Oh nu gaat de magie er wel af, maar oke, ik moet eens beetje eerlijk blijven.)

   Verwijderen
 18. Ik zou voor nummer 1 gaan. Ziet er echt mooi uit allemaal, wieeee, exciting! Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nummer 1 is super mooi! Je blog ziet er goed uit Britt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zou voor de eerste kiezen. Die is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen