meeting met lise en laura • inbreken, bagels met bestek en meer

vrijdag, juli 15, 2016 |
Ik weet van mezelf dat er een vijs los is en dat ik soms weleens stoten uit kan halen. Zowel Lise als Laura hadden dit beiden ook en de combinatie van ons drie was geen goed idee. (Maar dat bedierf de pret niet, in tegendeel.) This was great en we hebben met zijn drieën ook weer stoten uitgehaald. Ach, lees verder en je weet het.
We besloten naar Kaffeenini te gaan (hier meer over in een hotspot artikel, want deze leukerd verdient een beetje meer schijnwerpers, ja). Kan je het je even voorstellen hoe hard dit voor me geweest is om niet bij Exki te gaan lunchen? Nee hoor, want ik ontdekte daar dus het meest mooiste eettentje van Antwerpen. Ze verkopen daar bagels met banaan en choco (!!!!!). En meer.

anekdote
"Het was deze tafel waar er bestek nodig was, toch?" (Ik was net om bestek gaan vragen, want een bagel met choco eten vervolgde in gezichten vol choco en met alle foto's die we daarna nog gingen nemen was dat niet ideaal.) We knikten ja in koor. "Oh, maar voor een bagel heb je eigenlijk geen bestek nodig, dat moet je gewoon zo eten. Maar ik laat het bestek hier!" zei de eigenaresse (?). "Goh, dees gaat echt niet!! Lise hoe krijg je dat zo mooi in stukken gesneden?" bracht ik lichtjes gefrustreerd uit. → ik ontdekte dat Lise een scherp mes had gekregen en ik zo'n mes zonder kantjes, was een hele geruststelling dat het niet aan mij lag. Alleszins, een paar vliegende bananen en gevloek later was het op.
Laura had een fish eye lens mee en die wilde ik eens testen. (En yay want hij paste op mijn gsm, dus nu wil ik ze ook, thanks laura.) Kijk. Hoe. Leuk.
Ik was zo ijverig geweest om de dagen ervoor opzoek te gaan naar locatie's en chambre du commerce op de meir was er één. Helaas liet Lise me al weten dat er archeologische vondsten waren gedaan en dat we er dus niet in konden. Ik zou Britt niet heten als ik ondanks alle werken en stof, toch even lekker arrogant binnen zou glippen. "Ehm, mogen we hier even foto's nemen, we zijn van een fotografieclub." (→fotografieclub, als een soort masker om te doen alsof we wel echt professioneel zijn) "PAS OP, ER KAN IETS OP JE HOOFD VALLEN!" schreeuwde een man. "Dus we mogen hier geen foto's maken?" bracht ik bedroefd uit. Nee dus, haha.

We hadden ons lesje nog niet geleerd en we waren bijna van plan om binnen te glippen in een garage zodat we op het dak foto's konden maken (maar er hing een camera en we hadden dan een pasje nodig, dju).
We liepen dan maar doodleuk verder naar het Centraal Station van Antwerpen om aan Laura 'de ruit' aka 'the rhombus' te tonen. (Dat ene ding waar ik niet in geraakte, ja dat. KLIK) Laura kroop er ook in en ook haar lukte het eerst niet, maar ze bezat over meer doorzettingsvermogen dan mij en toen.. ja.. toen lukte het wel. (Ik blijf dus de enige sukkel.)
Houd je vast, blijkbaar hadden Laura en Lise ooit al gehoord van gekken die op het dak van het Centraal Station foto's mochten nemen. Dus wij wilden dat ook. We werden van her naar der gestuurd (en ze keken ons nooit gek aan, dus we hadden hoop in ons plannetje) en uiteindelijk kwamen we terecht bij de chef en toen werd ons gezegd dat dit een krankzinnig idee is. (En help ik had gebeld en ik heb mijn naam gezegd, oepsie.)
Ook dat kon ons niet tegenhouden dus huppelden we vrolijk verder naar Den Botaniek. Daar namen we deze groepsfoto. (Zwoeler kan niet, right?) Oja Lise heeft er een gifje van gemaakt (ze gaat hem posten op haar blog), zéker kijken. En we lieten Lise ook nog even ronddraaien en dan krijg je dit leuke effect, hihi.

liefs
Britt

tip: meeten met mij is op eigen risico xxx
oh en sommige foto's zijn van laura en lise

31 opmerkingen :

 1. Wat zag dat er een leuke meeting uit! Oh, en Kaffeenini is echt life!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke meeting! Het klinkt gezellig, en de foto's zien er tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's. En jullie zien er allemaal geweldig uit!
  Die anekdote is echt hilarisch. Ik kan het me al zo voorstellen! :')

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja voila, da's het ding een beetje, je wéét hoe ik ben, haha.

   Verwijderen
 4. Ooooh zo leuk :) Je buik, hihi! En je foto's hebben echt zo'n analoge sfeer met die 'grain' enzo :) Kei leuk! Ik ga mijn artikel ook zo posten (maar ik moest wachten tot één van jullie iets had gepost, want ik had al geschreven 'klik hier voor hun artikeltjes' ofzoiets en dat wou ik nite weglaten haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, oh yes! Ik blijf het er een beetje fake uitzien, maar al doende leert men zeker, hihi. Aw, hoe cute, haha

   Verwijderen
 5. Wat een leuke meeting, ontzettend mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk te zien, plekjes om te onthouden! Jammer dat het fotograferen op het dak niet doorging (al vind ik het al heel wat dat jullie neit metéén een 'nee' verkocht werd, haha). Leuk stukje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar schrok ik ook enorm van! Want we kregen gewoon te horen "ja, ga even naar daar, daaraan moet je toestemming vragen". Dus ja, achja, helaas gaat het niet door. (En nu hoop ik maar dat ik niet op één of andere "gekkenlijst" of zwarte lijst voor fotografen terecht kom, oeps.

   Verwijderen
 7. Ik heb er thuis erg veel verhalen over gehoord. En dat jij nog nooit van Kaffeenini hebt gehoord, Britt, dat is een schande! HAHA, hopelijk zie ik je op Laura's meeting.
  Liefs Amber!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn jullie zussen dan, zalig! Oh en tof dat je er ook heen gaat! ( : Ja, ik voel me er ook best wel schuldig om dat ik het niet kende, want hoe gezellig is het daar???

   Verwijderen
 8. Ohh wat leuk weer<3 Van die eerste zin snapte ik dus helemaal niets: vijs?? stoten? haha zo grappig dat je echt een soort ander taaltje hebt ;) Maar wat een prachtige foto's en dat gifje van een ronddraaiende Lise is echt superleuk<3 Jullie waren wel een beetje badass zeg haha ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, oeps, haha, ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen. Waht, een vijs missen: dat je een beetje "gek" bent. En stoten uithalen is dat je lompe dingen doet, zoiets ongeveer. (Ik dacht dat dat ook in Nederland gebruikt werd, oeps, misschien moet ik eens een woordenboekje aanmaken ofzo) Zijn we altijd, lol, haha, nee maar deze keer was het wel echt extreem.

   Verwijderen
 9. Ik zie het al helemaal voor me hoor met de chocobagels, haha
  Lijkt me een leuk dagje geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Britt, wat ziet dit er ongelofelijk leuk uit. Maar je bent dan ook een meester in het maken van verslagjes over meetings ;)! Het geeft me al terug de kriebels om met jullie op stap te gaan, zo snel mogelijk! hihi. Wat heb ik je blog ook gemist trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, echt? ik blijf het altijd moeilijk vinden, want dan wil ik dit en dit er nog bij en ik wil het dan wat met leuke woorden en dan wordt het weer te lang,.. maar fijn om te horen dat je ze leuk vindt, hihi. Oh en ja, ik ook! het is al véél te lang geleden dat ik je heb gezien!

   Verwijderen
 11. Yay, leuk artikeltje Britt! Klinkt heel erg gezellig allemaal en dat gifje op Lise haar blog was inderdaad erg tof, hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuk artikel! Ik was aan het einde en dacht, aaww ik wou dat 'ie langer was! En jeetje, wat maak je een mooie foto's. Ik zou zo graag een keertje samen met je fotograferen in Antwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Ik vond het net al kei lang, haha. Maar wel erg lief dat je dit zegt! Zeg maar wanneer je kan! ; )

   Verwijderen
 13. Hahaha oh, geweldig dat jullie overal vragen om foto's te maken. Zeggen dat je van een fotografieclub komt is wel een goeie ;) maarr, heel leuke foto's van jullie meeting! Het ziet er zo gezellig uit! (En omg, bagels met banaan en chocola, dat klinkt zo goed)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuk artikel met hele toffe foto's! Zit echt een heel gezellig en mooi sfeertje bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jullie zijn zo leuk! Mooie foto's en ook mooie outfits! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. echt super tof!
  lijkt mij een heerlijk dagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het zag er een leuke meeting uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geweldig jouw schrijfsels en al je foto's. Haha, ik moet echt lachen om al jullie ervaringen, maar oh zo gezellig lijkt me het jou eens te meeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziet er uit als n leuk dagje!! Jullie zien er alledrie ook leuk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er gezellig uit, leuke fotos!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Aah wat leuk zeg. Ik vind die 1e foto zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen