eerste sfeerfilmpje

donderdag, juli 28, 2016 |
Afgelopen zaterdag ging ik naar het kilo event in Antwerpen met Lise en Lobke. Duizenden kleren waar ik geen overzicht in zag (want help, ik ben de winkelketens gewoon). We aten pizza, werden bekeken als profotografen (aangezien we wel een aantal keer gevraagd werden om foto's te nemen) en we genoten van het geforceerde, wannabe zee uitzicht. En we paradeerden in onze spijkerrokjes tussen de massa's. Het was geweldig. Ik laat jullie meegenieten, via trillende beelden.Hier een video (héél brak, want help dit is de eerste keer dat ik dat edit). Dit heeft héél lang geduurd, maar ik heb het bullet journaling weer opgepakt (en echt in extreme vorm) en toen heb ik deze video eindelijk afgekregen, feest. (Kan ik dat hokje inkleuren, best feeling evah. Nog honderen hokjes te gaan want ik moet mijn valies nog maken voor de zee en mijn rugzak om naar Utrecht te trekken.)


Beeld je in dat de muziek mooi overeenkomt met de beelden (en spot de 35 mm grain, waar ik uren tijd in heb gestoken, doei.)

music by bonjah • brother

19 opmerkingen :

 1. Ik vind het filmpje best wel goed gelukt! Super fijn om naar te kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niks mis met dat filmpje hoor, ik vind 'm superleuk! En wanneer trek je naar Utrecht? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe vaker ik het bekijk hoe meer ik het wil verwijderen, haha. Zondag, hihi!

   Verwijderen
 3. Nou, ik vind het een heel tof filmpje hoor, luv voor het fijne sfeertje! Ik zeg: vaker doen (als je dat leuk vindt tenminste hihi). <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, ik kan het filmpje niet bekijken... Er komen steeds zo van die driehoekjes op die aangeven dat 'de media offline is' ofzo (maar misschien ligt het aan mijn verschrikkelijke internetverbinding hihi). Ik zal morgen nog eens proberen :) Het liedje is alvast heel mooi! Het was echt een leuke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat ligt aan het programma dat ik heb gebruikt, oeps. Ik kreeg het zelf ook niet meer weg.. :((

   Verwijderen
 5. Oei ik kreeg af en toe een errorseconde ofzo op mijn schermpje :( Ik vind de muziek heel erg leuk! Heel veel plezier in Utrecht :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat filmpje is super goed gelukt, zalige sfeer.

  En wat is 'bullet journaling' precies? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik er anders eens een post over schrijven? (Want het is ZO leuk) Het is een soort van boekje dat alles in één is. je kan to do lijstjes maken en tussendoor bepaalde lijstjes met bv. films die je nog wilt zien ofzoiets. ( :

   Verwijderen
 7. Het zag er heel leuk uit! Is het normaal dat er bij je filmpje een paar keer media offline verschijnt? Of is dit niet normaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dat waren echt al super mooie beelden! Ik hoop dat je er nog meer doet :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Trillende beelden of niet, ik vind het mooi! Alleen krijg ik op een gegeven moment de melding 'media offline' :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's helemaal normaal, oeps, da's een foutje dat erin is gekropen tijdens het bewerken, helaas.

   Verwijderen
 10. Nee, da's helemaal normaal (helaas) ik weet ook niet hoe het erin is gekomen, maar ik kreeg het dus ook niet meer weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh echt een fijn filmpje! <3 De muziek past er zo goed bij! (echt een fijn deuntje trouwens!) Enne... nu ben ik wel benieuwd naar je bullet journaling... :))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het een heel erg leuk filmpje, erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen