instameeting 2.0

zaterdag, juni 18, 2016 |
Al vrolijk kletsend wandelden we naar onze volgende fotogenieke plek. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Hoge huizen omsingelden ons, waar wij gewapend met onze camera tegenin gingen. Intens geluk, dat was wat die verdere trip me gaf.Op zulke foto uitjes is het steeds een dilemma: analoge camera ook mee, of niet? (Want zo'n ding weegt gelijk zot.)  Laat ik nu echt zot veel spijt hebben dat ik voor de 'niet' koos. Want bovenstaande kiekjes missen een analoge vibe. #wrongfocus
Het contrast moet er uiteraard zijn, een gloednieuw gebouwencomplex met aan de overkant vervallen fabrieken. (Waar ik me maar al te graag in had gewurmd.) Het gaf me soms het gevoel alsof ik me waande in een science-fiction film.
Een gewone simpele ondergrondse parking verraste me, het ontpopte zich tot één van de meest mysterieuze plaatsen. Ooit. (Op foto dan toch.)
Sun (de organisatrice) nam ons mee naar een restaurant waar het leek alsof je je begaf in Italië. Uiteraard liep ik bijna bevend op mijn benen, want oh wee mocht ik een glas omstoten. (Wees gerust, er is niks gebeurd.) Planten, uitzichtje over een straat in Antwerpen, antieke (?) meubels én een spiegel. Wat moet een mens nog meer.

Zo, dit was dus het tweede deel van de instameeting! ( : Ik kan je wel zeggen dat dit een van de meest inspirerende dagen is geweest in mijn leven. (En ik moet meer mensen fotograferen..)

Liefs
Britt

16 opmerkingen :

 1. Ondanks dat je je analoge camera niet hebt gebruikt, vind ik de foto's echt heel leuk geworden!! Ook gaaf dat je dat contrast tussen oud en nieuw hebt kunnen vastleggen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je, je analoge camera niet had meegenomen. Maar deze fotootje zijn ook leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo tof die Instameetings! Je ontdekt dan echt veel zeg. Die zwartwitte parking foto vind ik echt het tofst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke leuke foto's! Zo'n instameeting is echt geweldig<33

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De hipster squad was weer op pad gegaan zie ik <3 Ik vind die analoge foto juist heel mooi. Het is net een kiekje uit een oud fotoalbum. Perfectly imperfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, mijn overgeposeerde foto :) Wauw, die foto van het Muhkafe vind ik echt heel mooi! Die compositie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je foto's zijn zo mooi Britt! Ook al had je je analoge camera niet mee, deze foto's zijn mega mooi! Nu weet je voor de volgende keer ook plek waar je je analoge camera mee moet nemen, niet? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt hele gave foto's!
  Lijkt mij enorm leuk zo'n meeting met allerlei leuke meiden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw. De foto's zijn super! Je bent echt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooie foto's! Moet een leuk dagje geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen