hunger of the pine

zondag, juni 12, 2016 |
Ik verlang naar een letterlijke vlucht, naar ergens. Breng me geblinddoekt naar een plek die ik niet ken. Liefst een plek waar niemand is, alleen ik, de natuur en een goedgevulde Fjallraven met voedsel. Waar ik dagenlang kan picknicken, genieten van uitzichten en mijn hoofd kan leegmaken. Nieuwe ervaringen opdoen en even weg zijn. Hunger of the pine. Ik moet mezelf bedwingen niet gewoon een vlucht te boeken naar ergens. Dus laat ik even doen alsof. En kijken naar deze plaatjes.
En ja, ofcourse, er kon geen fjallraven kanken foto ontbreken. Weet je hoeveel zin ik nu heb gekregen in een tochtje bootje varen? (Zelfs al is het geen Tumblr houten bootje en is het een knalgele versie.)

Liefs
Britt

Nu klink ik ontzettend verwend, maar volgens mij heeft iedereen dit weleens, zo'n moment van: ik wil even een nieuwe ervaring. Alleszins, de vakantie komt eraan, dus ik zorg zelf wel voor die ervaringen.

Dit zijn niet mijn foto's. De eigenaars van de foto's zijn gelinkt.

21 opmerkingen :

 1. Lijkt me ook echt geweldig op nu even op een vliegtuig te springen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dit lijkt me ook super leuk om te doen (maar wel eng). Dat ene meisje met een fjallraven tas, als je snel kijkt en je zei dat jij het was had ik het ook geloofd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik droom ook al weg als ik deze mooie plaatjes zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht ook echt dat jij dat was op die rots haha en vroeg me al meteen af waar dat was :D Die foto's maken me echt zo verlangen naar vakantie, goooh :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, zo'n zin in vakantie en wat zijn dit prachtige foto's daar wil ik naartoe :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Door deze foto's krijg ik ook zo'n zin in de vakantie! Waarom is het niet gewoon mogelijk nu een vliegticket te boeken en de laatste weken school te skippen voor wat 'nieuwe ervaringen'?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne plaatjes! Altijd lekker om bij weg te dromen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. JA! Dit! Echt ik wil dit ook, dit klinkt fijn en ik heb hier behoefte aan. Hoewel ik dan niet in bezit ben van een fancy Fjallraven rugzak, verlang ik er wel naar om door de bergen en bossen te wandelen en om te kajakken! Gelukkig mag ik morgen weer vliegen, maar zo'n avontuur als wat je omschrijft gaat het niet worden, ach ik neem er nu genoegen mee en ben al lang blij dat ik even weg mag! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat gevoel dat je beschrijft, ik herken mezelf er in! Gewoon even ergens naartoe gaan, ontdekken en tot jezelf komen. (Ooh, graaaag), die foto's doen me er meteen naar verlangen! Hopelijk kan ik deze zomer dan ook fijne nieuwe plaatsen leren kennen, ik heb er zin in! (Nog veel succes met je examens!!) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik verlang er ook zo naar om eventjes helemaal weg te gaan en te ontspannen maar moet er nog een paar weekjes tegen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Britt... I FEEL YOU. Echt precies dit. Weggaan met een stoere jeep om ergens in de bergen (met uitzicht op een meer, om in te kanoen en artistieke foto's van te maken) te slapen in een tentje op het dak van die jeep. 's avonds kampvuurtjes en 's nachts timelapses van de sterren maken. Jup, doe mij maar een enkeltje richting het avontuur (& veeer weg van school)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als ik al die foto's zie krijg ik hetzelfde gevoel, gewoon even weg van alles, lijkt me heerlijk. Ik wil alle plekjes van de foto's wel bezoeken nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, deze plaatjes maken dat ik ook NU op het vliegtuig wil stappen. Ergens heen. Haha! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo herkenbaar! Ik ga wel met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een fijne foto's, bedankt voor het delen.
  ik kom echt helemaal in de vakantie sferen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaahhh echt precies dit hè.<3 Maar nee, nog een paar weken keihard blokken op school en dan vakantie waarin ik waarschijnlijk niet zulke mega-avontuurlijke dingen gaan dan maar ach, dat hoeft ook niet echt. Gewoon stedentripjes vind ik leuk genoeg hihi<3 Maar weggaan, yes please!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die behoefte voel ik ook heel sterk! Fijn zulke foto's om bij weg te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen