6 ways to get summer vibes

vrijdag, juni 03, 2016 |
De lente is was zich langzaamaan aan het ontpoppen tot een subtropisch zomers gebeuren. Stiekem had ik nog gehoopt op een paar frisse, donkere dagen, gevuld met regen en gewoon die "depri" herfst vibes. Wanneer het niet raar is om donker gekleed je dagen te spenderen. Zomer is hitte, te veel, veel te veel. Dus bij deze een kort lijstje om je er toch nog zin in te doen krijgen.
Ijsjes
(dit heeft niet veel extra uitleg nodig. Ik kan liters naar binnen fretten zonder het ook maar beu te worden.) Ijs zorgt voor summer vibes. (Ookal eet ik het gewoon door in de winter.)

muziek
en dan ook echt die muziek met een goeie dance beat erin. Melige nummers die over onze lieftallige vriend de zomer gaan. (Ookal is dit totaal mijn smaak niet, ik pas me wel even aan, gewoon voor de vibe, alles voor de vibe.)

favoriete zomeritem
deze short is liefde, maar echt liefde. (Ik droeg hem ook naar school maar dit werd niet echt geapprecieerd, oeps. #rebel) Zo'n short geeft me zin in zwoele zonsondergangen, niet het bakken en braden gedeelte.

festival
momenteel staat er slechts ééntje op mijn planning, maar ik hoop dat ik nog tickets kan bemachtigen voor meer. Want geef toe, echt iedereen is instant happy op een festival. → summer vibe

Ik ben volledig tegen het bakken en braden gedeelte van de zomer. Maar geef toe, het voelt fijn om je zonnebril op te zetten en even te genieten.

Zeeën van tijd
 Who cares hoe lang je ligt te maffen in je bed, hoeveel keer je erop uit trekt met vrienden, just do it. (Oh en bakken geld binnen rijven met een vakantiejob, yay.)
het gouden uur
Natuurlijk kon deze niet ontbreken. Ik trek er immers veel te graag op uit met mijn camera. En ontwaken met een gouden uur op je gezicht is ook gewoon fijn, dit kunnen vastleggen, nog fijner.


Echt een random bij elkaar geraapt zooitje. Maar als ik dit lees krijg ik toch een tikkie zin in zomer en alle fun eromheen.

Liefs
Britt

18 opmerkingen :

 1. Ik krijg spontaan zomerkriebels, leuke artikeltje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn exact die kleine dingetjes die de zomer zo fijn maken. Top artikeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al zooo lang niks meer gelezen door al die drukte. Heerlijk om nu even alle gemiste artikeltjes van jouw terug te lezen. Mooie fotootjes weer <3 Ik ben ook dol op ijsjes. Het liefst drie bolletjes tegelijk. Die gestreepte short is zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk zo uit naar de vakantie vol zon! Mooie foto's heb je weer gemaakt Britt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn om te lezen dat je eigenlijk ook helemaal niet houdt van het grote bakken-en-braden-nadeel wat de zomer met zich meebrengt! Ik haat dat, maar met dit artikel heb je helemaal gelijk, en wat je zegt maakt me toch wat enthousiaster voor deze zomer :) EN. WAT. EEN. PRACHTIGE. FOTO'S!
  Super fijn weekend gewenst!
  -Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikeltje! Mooie foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een geweldig lijstje, ik krijg echt zin in lekkere ijsjes, korte broekjes en lekker weer waardoor ik mijn nieuwe zonnebril op kan zetten, yay! En natuurlijk weer een artikel met prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zonnebrillen, ijsjes eten, kleedjes, shortjes en rokjes, ... ik heb er helemaal zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijn lijstje! Dat shortje is zo heerlijk! (no-matter-what-they-say-i-luf-it) Inderdaad een heerlijk zomer-item. Dat ontploffen van de hitte vind ik ook niet echt fijn, maar voor de rest hou ik wel echt van zomer, vooral omdat ik al m'n jurkjes uit de kast kan trekken :) van die heerlijk zwierige zomerjurkjes <3 (en ijsjes eten jaaaa)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikeltje! Mogen jullie trouwens geen shortjes naar school dragen? :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee! of het mag wel maar niet zo kort als het mijne. (al vond ik niet dat het te kort was, achja.)

   Verwijderen
 11. Wat een superfijne post, ik hou zo veel van de zomer hihi. Alleen in de winter vind ik de kleding een stuk leuker, maar dat heb ik er graag voor over. ;) Prachtige foto's heb je gemaakt! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alles voor de vibe. Precies! Ik snap echt niet dat je niet van de zomer houdt, haha. Ik wel! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat shortje is zo leuk Britt! Jammer dat je school dat niet zo over dachten.. Waar komt hij vandaan? Hij is zo leuk!! En prachtige foto's weer! Echt zo mooi hoe je alles op beeld krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Britt wat maak je toch mooie foto's en wat schrijf je leuk!! Aahw, die shorts van jou, ik snap echt niet dat mensen die niet kunnen waarderen. Ik heb nog meer zin in de zomer door dit artikeltje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er zo'n zin in! Oh, zalig ik kijk ook uit naar de festivals!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen