recap may goals

donderdag, mei 26, 2016 |
Nu ben ik er wel héél erg snel bij. (De goals van deze halve maand zijn een grap. Want niks is gelukt.) Ik heb eigenlijk zo goed als niks uitgestoken dat ene weekje. Maar goed, er komen nog weken aan en het is niet dat het nu niet voltooid is dat ik het niet voltooid krijg in juni, right?
om de dag iets posten
Hierin was ik dus bijna gefaald aangezien ik echt geen tijd had en alles even een beetje door elkaar vloog qua planning. Ik ben zo spontaan de laatste tijd(!) Normaal gezien heb ik alles mooi op een rijtje en zit er structuur in mijn leven. Ik steek het maar gewoon op het einde van het jaar, stress.

minstens 3 keer per week gaan lopen
bij deze heb ik gewoon het lopen in het algemeen uitgesteld tot de zomervakantie en ga ik nu genieten van het lui lekker leven. (Ik heb er ook even geen nood aan om te ontsnappen aan de buitenwereld, dat ontsnappen doe ik al te veel op school. (Ik moet dringend gaan opletten tijdens de les.))

gipskruid plukken
Kort maar krachtig, da's voor dit weekend. Denk ik.

vooral niet te enthousiast zijn
Deze is overduidelijk gelukt want ik heb niks gedaan, haha. (Zelfs geen nieuwe serie begonnen, want ik weet niet welke, euj.)

pagina's up daten
Ja, oké, ik heb er in dat weekje niet eens over nagedacht om het aan te passen, dit is ook iets voor juni, beloofd.

Ik zit soms te denken of die monthy goals niet een beetje overbodig zijn om te delen, want ik haal ze zelden.

liefs
Britt

5 opmerkingen :

 1. Dat einde van het jaar... bah. Die laatste weken duren me toch nog iets te lang. Haha, jammer van de goals. Maar hopelijk gaat het de volgende keer weer wat beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, dat maakt toch niet uit als je ze niet altijd allemaal haalt? Deze maand ging het gewoon wat minder, who cares?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bekijk het van de positieve kant, je hebt nu in ieder geval nog plannen voor de komende weken! En gewoon je goals blijven delen, altijd leuk om te lezen, en dat werkt denk ik wel stimulerend toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt toch lekker wat gepost! Maakt het uit joh, nieuwe maand nieuwe kansen! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk om te lezen. Ik ken het ook echt helemaal met het té enthousiast zijn. Ik ben de laatste tijd echt helemaal 'into' boeken lezen en ik heb er nu alweer veel te veel op mijn lijstje staan... Ook al weet ik dat ik binnen een maand weer door die 'leesverslaving' ben. haha :)

  BeantwoordenVerwijderen