outfit • getting lost in... everything

zondag, mei 29, 2016 |
We (Eline, Lise en ik) kregen langzaamaan het gevoel dat we in de verkeerde richting aan het lopen waren. Eline spotte een grave muur voor outfitfoto's. Zo had de ellenlange verdwaal route die we daarna nog hadden te doen toch nog iets positiefs. 

Een kozijn trok mijn aandacht en ik begon met foto's te nemen. Uiteraard bleek de schilder, die binnen de muren een likje verf aan het voorzien was, dit door te hebben. We schoten in de lach. Weer een stoot die ik uithaalde, onbewust. (De laatste tijd heb ik dat wel vaker hoor.)
Lise ging helemaal in een van de meest gekronkelde positie's staan om de weerspiegeling van mijn schoenen in het water vastgelegd te krijgen. Het is haar nog mooi gelukt ook.
Uiteindelijk kwamen we na die heuse route aan bij den Botaniek. Daar heb je naast al dat pracht en praal aan plantjes ook een soort halletje met middeleeuwse vibes en oh hoe leuk is dat effect ervan. Ik ben er nu al twee keer geweest en ik heb na die twee keer nog steeds de drang om terug te gaan. (Echt mijn plekje daar.)

(Oh en ik mis mijn "krulletjes" van toen. Ik twijfel om een stijltang aan te schaffen voor beachy waves want het is nu zo "plat" en bleh.)

Liefs
Britt

oja, ik noem dit nu outfit. Maar ik voel me geen fashionqueen, ofzoiets. Ik weet gewoon niet hoe ik het anders moet noemen.

22 opmerkingen :

 1. Hihi nu wel nog zetten waar alles vandaan komt he :D Leuke foto's! Die plek is echt zooo mooi, da's toch ook die plek waar concerten worden gegeven hé? In Brussel? Of is dat 'n andere? Enne, je haar is inderdaad superleuk zo! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja, was ik vergeten, haha. En nee dit is in Antwerpen! Geen idee of er concerten worden gegeven, ik woon daar niet. ; )

   Verwijderen
  2. Hihihi, in Brussel is er een concertzaal die de botaniek heet :) (Nu lijk ik zo'n stalker omdat ik de comments lees oeps)

   Verwijderen
  3. Lise, hoe weet je altijd zo veel, haha. En nee, je bent geen stalker, haha. Ik vind het lief dat je mijn fout rechtzet. (Ik heb werkelijk echt totaal geen kennis van wat er allemaal is in België, haha. Misschien moet ik maar gewoon een citytripje doen. In eigen land.)

   Verwijderen
 2. Ik ben nog altijd trots op de waterspiegelfoto hihi :) Ik wil ook zo graag krullen in m'n haar! Maar ik ben echt een ramp in krullen met een krul- of stijltang... Leer het mij als het jou lukt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die plekjes zijn zo fotogeniek voor outfitfoto's, prettyy! Ik blijf je schoenen gaaf vinden, en die sjaal ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mega mooie foto's!! Is dit niet je natuurlijke slag? In ieder geval staat het je wel heel leuk!! En die weerspiegeling foto is ook heel goed gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is mijn natuurlijke slag! (: Maar het zit niet zoals ik het wil, haha.

   Verwijderen
 5. Het zijn echt leuke fotootjes geworden! Je haar zit hier inderdaad echt heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De botaniek is ook echt mijn favoriete plekje in Antwerpen. Alles is zo mooi daar,haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie plaatjes, zo leuk om te zien dat je zo straalt! Heel veel liefde trouwens voor je schoenen, waar heb je die vandaan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh danku! Ze zijn van Vagabond, maar ik heb ze besteld op Spartoo! (Normaal gezien kan je ze vinden in Urban Outfitters, in de winter dan toch. ;))

   Verwijderen
 8. Echt leuke foto's! Ik ben helemaal verliefd op je schoenen en rugzak!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De gekronkelde positie was het waard hoor, zeker een mooie foto ;P
  Toevallig heb ik volgens mij ook die jas, maar jij weet hem zo leuk te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lijkt mij een erg mooi plekje.
  die schoenen zijn echt heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige, prachtige foto's! Ik vind je outfit ook supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie outfit en een leuke blog! Ik ben je alvast beginnen volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! En je tas is ook zo leuuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie foto's! En je ouftit (ja. het ís een outfit!! een hele leuke outfit!) is zo tof! Je hebt echt een leuk stijltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Helemaal gemist!!! Maar, hoe leuk is deze outfit?! Echt jouw stijl. Volgens mij. Love it.

  BeantwoordenVerwijderen