may goals

woensdag, mei 18, 2016 |
Nu ik mijn droom heb nagejaagd (eigenlijk ben ik dat al een jaar aan het doen, maar nu voelt het echter met deze naam, ofzoiets) en vrij grote stappen heb gezet, is het misschien een goed idee gelijk in die drive te blijven zitten en meteen ervoor te gaan. Let's do this. En het voelt ook fijner om voor een halve maand doelen te stellen.
pagina's up daten Ze zijn verouderd en ik wil graag ook weer iets erin zetten dat niemand heeft. (Ik ga het mezelf weer erg moeilijk maken en pietje precies zijn. Want ik heb geen flauw idee wat ik wil.)
om de dag iets online? Laat ik dat vraagteken even in 50px zetten van lettergrootte want ik ben er nog nooit in geslaagd dit te halen. Voor alles een eerste keer, toch? ( :
minstens 3 keer per week gaan lopen Volgens zulke "hoe behaal je altijd je doelen" rubriekjes moet je je doelen dus super uitgebreid omschrijven. Hierin ben ik geslaagd, right? Dus even hopen dat het me lukt. Anders wordt die marathon voor mijn 18e toch een dikke flater. (Of eigenlijk staat dat allang vast dat het een flater wordt.)

gipskruid plukken Vorig jaar ben ik ook dol enthousiast achter deze planten gegaan en dit heeft echt mooie fotootjes opgeleverd. Tijden veranderen en ik ook. Dus misschien met een nieuwe blik op die plek dat het resultaat net wat fraaier zal zijn.
vooral niet te enthousiast zijn met projectjes want nu ik dus zo'n nieuwe start heb gemaakt met mijn blog ben ik voortdurend in de weer met allerlei dingen. Want "opnieuw begonnen", schone lei etc. Ik moet zien dat ik mijn aandacht voor school niet verlies nu.

(Ben jij ook al kei enthousiast bloemetjes gaan plukken?) Hoe ziet jouw komende maand eruit?

Liefs,
Britt

12 opmerkingen :

 1. Wowie, een marathon lopen! Heel veel succes hihi, maar als je dat lopen volhoudt, dan kom je er wel. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk Britt! Jouw goals posts zijn echt altijd zo leuk om te lezen. Mooie fotootjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloemetjes plukken en drogen... nog net gedaan toen ik naar huis liep! Zo leuk hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes! Altijd weer zo leuk om dit alles te lezen :) ik ben maandag bloemetjes gaan plukken :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zo'n nieuwe start. Beter slagen deze goals ook nog! :) Fijne fototjes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Britt, wat voel ik me stom dat ik jouw blog al lang niet meer heb kunnen bezoeken door alle drukte! Maar nu moest ik toch echt even kijken, want ik was zo nieuwsgierig! En jeetje, wat is het mooi. En je naam, prachtig! En ik moet nog leren, dus ga snel weer verder! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke doelen! Heb inderdaad al heel veel bloemetjes geplukt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. *is jaloers omdat jouw titels onder je foto's staan*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ^^ Agree with Lise! Jouw html-skills zijn jaloersmakend haha. En die foto's van de bloemetjes zijn moooi! Succes met je doelen, ik doe met je mee wat het lopen betreft, hoe tof zou het zijn als we gewoon een marathon kunnen lopen over een paar jaar. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, google is mijn beste vriend hoor, haha. Ik stuur je het linkje even door! ( :

   Verwijderen
  2. Aahh tof, thank youu! Ik denk dat het ook wel met wordpress zal werken toch? Ik ga het in elk geval eens proberen, of misschien vind ik ook wel een of andere plugin trouwens :)

   Verwijderen
 10. Mooie foto's! En ohh een marathon pff niet voor mij weggelegd maar succes zet 'm op! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen