june goals

dinsdag, mei 31, 2016 |
Boeketten bloemen sieren de tafel en natuurlijk kan ik het niet laten her en der een paar bloemen eruit te plukken. Perfect voor mijn goals want die zijn net zo random als die bloemen.

korrel foto's
Ik begin er nu gewoon écht een lichte obsessie voor te krijgen. Foto's waarbij het vaak fout ging bij het scherpstellen en blurry geschoten werden, ging vaak de prullenbak in gezwierd. Maar voortaan ga ik ze bijhouden en ik zie wel of het een leuk effectje heeft.


diep ademhalen
(get up! alleen Belgen zullen hem snappen, haha.) Examens komen eraan, ik wil het liefste een vakantiejob en dingetjes geregeld hebben zodat ik niet vrij vaak (in de vakantie) wakker wordt en een dag zonder iets heb. Ik wil wat omhanden hebben. 
een challenge afmaken
Ik ben een rank meisje en veel kracht zit er niet verborgen in mijn spaghetti armpjes, dus laten we daar maar eens werk van maken deze maand en een push up challenge volhouden. (klinkt onnozel, maar ik moet wel.)

Maar drie goals, maar da's meer dan voldoende voor de laatste maand van het schooljaar. Kijk je ook zo uit naar de zomervakantie?

Liefs
Britt

13 opmerkingen :

 1. Die laatste vind ik ook wel tof, wel lastig ook hoor lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zet een dagje Utrecht maar alvast op de vakantieplanning, haha :) Ik kan amper geloven dat die ene foto niet analoog is! Zo mooi dat blurry effectje. Zijn je analoge foto's al ontwikkeld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ziet 'ie er echt zo analoog uit? Wow, ik ben trots op mezelf nu, haha. En nee, nog lang niet. Ik zit niet eens op de helft van mijn rolletje.. Ik heb gewoon te veel schrik dat alles overbelicht gaat zijn, ofzo.

   Verwijderen
 3. Ik zal zoooo blij zijn als het eindelijk zomervakantie is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je laatste weekjes school! Komt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! Ik ben ook altijd gefascineerd over bewogen foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je blurryfoto's altijd iets speciaals hebben, zeker bijhouden! Oohhhh jill&lauren, al zo lang geleden! (als je dit bedoelde toch?) Veel succes hiermee! Ik denk dat ik ook maar eens een lijstje moet gaan opstellen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAA! Je herkende het! Zalig, hihi. Niks moet, toch? ( : Doe lekker waar je je goed bij vult, alleszins zo bereik ik toch nog iets in mijn leven.

   Verwijderen
 7. Veel succes met je challenge, hihi. Heel veel succes ook met studeren, je hebt waarschijnlijk net zoals m'n broers binnenkort examens? You go girl :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jup! Haha, en dit jaar ben ik best weel een beetje nerveus...

   Verwijderen
 8. Ik hou van die blurry foto's met grain! En oh wat verwoord jij alles toch mooi 'Ik ben een rank meisje' <33 Heel veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa die korrelfoto's zijn heel pretty <3 Succes met je challenge meid, jij bent al verder dan ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja ik vind korrelfoto's ook zo leuk! En heel veel succes met je examens lieve Britt!!

  BeantwoordenVerwijderen