Instameeting 1.0

Het begon lichtjes te miezeren, toen we daar als drie frele meisjes slenterden door de Meir. Recht op ons doel af: het Centraal Station. Hét plekje waar we hadden afgesproken voor een heuse instameeting. Ik was dood(!)zenuwachtig. Er kwam niet veel meer uit dan een zenuwachtig gegiechel. Eenmaal aangekomen stonden we daar een beetje verloren te babbelen. 


"Zien jullie iemand met een camera? Ik niet, moeten we misschien even naar buiten gaan?" (heb ik gelijk 10 keer gezegd, haha.) Op een bankje zaten twee jongens, mét camera. "Lobke zou er echt gewoon op afgestapt zijn en ik weet dat er in iedereen wel een beetje Lobke zit. We moeten het er alleen uit laten komen." zei Lise. (En deze boodschap blijft nazinderen, echt.)

Een vrouw stapte op hen af en toen hebben we onze moed verzameld om erbij te gaan staan. En samen liepen we naar de rest van de groep.
Van zodra ik hoorde dat we naar Den Bell gingen, ging ik door het dolle heen. Op Hanne's Instagram had ik al wat foto's gezien van dat imposante gebouw en wow. Om daar echt rond te mogen trippelen met je camera, is iets bijzonders. 

In dat gebouw zaten we bijna tussen de lift (een deel van de groep stond vertrekkensklaar te wachten en ik spurtte er heen "HELENE! LISE! KOM!" ik hoor het me zo nog schreeuwen) Eenmaal uit die lift moest ik mezelf inhouden de boel niet bij elkaar te gillen. 
Daar sta je dan, met je camera in je hand de hele omgeving op te nemen, terwijl je het gevoel hebt dat je naar beneden gezogen wordt. Zalig. Gaf me wel een kick. "Oh, je hebt een kleedje aan! Zou je even voor me willen poseren?" vroeg Sun de organisatrice. Help. Ik. Poseren?! Ondanks dat dit een licht traumatische ervaring was (want zowat de helft van de groep nam foto's), is het resultaat best wel leuk geworden. ( :


Huizen die als pionnen over de wereld gestrooid waren. Wolken willekeurig geveegd op het blauwe doek. En een vinnige wind waaide erop los, vooral ons haar kreeg het zwaar te verduren. Het uitzicht was adembenemend. En ik had met mijn kleedje even een Marilyn Monroe moment.
Helene en Lise kwamen op het idee om een artsy foto te nemen. Dan krijg je dit: 

lise:"kunnen we de foto niet nemen aan de overkant, want dit is niet mijn goede kant." *lopen naar de andere kant van de kamer* ik:"nee dat gaat niet want dan zit het licht niet zoals ik het wil"


Toen ik zowat de hele fotografie familie naar beneden zag gaan, besloot ik hetzelfde te doen. (Want, kudde dier.) De verdieping onder mij stond Lise en samen namen we foto's. "Britt, wil je even daar staan?" Ik deed wat ze vroeg, ging opeens de deur open. Ik schreeuwde het uit. Het was zo'n automatische deur, snap je.  
 Even jeugdsentiment. Een schoenenfoto nemen van ons groepje, haha. #shoegoals
Alsof die trappen, dat uitzicht en dat gebouw op zich al niet indrukwekkend genoeg waren had je ook nog een prachtige vitrine aan het onthaal.

(Ik moet hoognodig wat gaan doen aan mijn verhaal schrijfsels want het is te lang en ik ben niet echt blij met hoe ik alles verwoord heb...)

Liefs,
Britt

18 opmerkingen :

 1. Den bell is echt zo'n prachtige fotolocatie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, die trappen! Zo'n fotogenieke plek. Leuke foto's zijn het geworden :D En ik vind je tekstjes erbij leuk hoor hoe ze nu zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Britt deze foto's zijn echt PRACHTIG. Je poseert ook echt heel mooi op die ene foto. En die trap, wowie wat is die gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super gave foto’s! En niets doen aan jou schijf stijl ik hou er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die trap is echt heel gaaf. Gewoon echt perfecte fotootjes dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt prachtige foto's van een mooie omgeving! Die trappen zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie foto's! Leuk geschreven hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel gezellig! En wat stoer dat je daar zo stond te poseren in je jurkje, tof! 💙

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De foto's zijn zo prachtig!! Ik had er al een hoop op je insta gezien, maar nog steeds... WAUW. Haha ik snap je hoor, lijkt me ook heel spannend op het begin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's ! Ik zou zelf ook wel graag eens een instameeting bijwonen, helaas is het vaak ver weg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. man wat heb jij een mooie foto's gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Z O T O FFFFF deze foto's! Man, man je wordt met elke blogpost beter lijkt het wel. Die trap is echt perfect zeg. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind jouw manier van fotograferen zo gaaf! Je hebt echt een eigen stijltje. Je schrijfsels vind ik er juist heel leuk bij, een iets langer stukje tekst is helemaal niet erg als het fijn om te lezen is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat zag er zo leuk en gezellig uit! Als ik niet zoveel werk had voor school was ik zeker meegeweest want wow Britt je foto's zijn prachtig, geweldig, adembenemend, super, mooi! Je bent een acht talentje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. die trappen zien er echt heel gaaf uit, lijkt me ook wel eng hoor als je daar zo boven staat. De foto's die je hebt gemaakt zijn echt adembenemend mooi, prachtige belichting ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, je foto's zijn prachtig!! En die trap, omg! Echt leuk dat je weer naar een meeting bent gegaan!! Wij moeten ook een keer meeten haha!

  BeantwoordenVerwijderen