één jaar verder • tijd voor iets nieuws

zondag, mei 08, 2016 |
Ik had het ook veel liever anders gezien. Dat ik hier een blog jaar achter de rug had waar ik trots op kon zijn. Trots op wat ik uit de grond had gestampt. Maar dat ben ik niet, want ik heb de boel verwaarloosd. (Ookal put ik tonnen kracht, energie en plezier uit het bloggen.) Het kwam er niet van en nu ben ik een jaar verder, plots.
De drang om er nieuw leven in te blazen is érg groot. Zo speelt de gedachte dat ik het roer om wil draaien op vlak van alles. Dit jaartje heb ik verprutst dus wil ik van het tweede jaar, er het beste van maken. Met planningen en alles, ik heb structuur nodig, ik wil het onderste uit de kan halen.

Frustratie's om het feit van mijn naam. (Ik kan hem niet eens uitspreken en mensen weten niet hoe ik heet. Ik heet Britt, okay? Niet Anne.) Ik geef mezelf even een week om goed na te denken hoe ik de boel aan zal pakken en deze keer, voor altijd. Dus houd jezelf niet in af en toe te komen piepen om de (hoop ik toch) vooruitgangen te bewonderen. ( : (Update : mijn lay-out is zo goed als af, hehe)

• Against the grain
• The common climbs
• the grain climbs
• rogue raven
• lusting thoughts
• The grain silhouette

→ Dit zijn voorlopig een aantal suggestie's, maar ik zie nog wel tegen dan. Vertel me welke jouw favoriet is!

Liefs,
Britt

15 opmerkingen :

 1. Alle 5 de namen hebben wel iets vind ik! Rogue Raven & Against de grain vind ik de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp je helemaal. Het namenlijstje dat je al hebt opgesteld vind ik alvast tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeeh spannend, ik vind je layout alvast heel mooi! Ik ben echt geshokeerd dat je nog maar een jaar blogt... Ik heb echt het gevoel dat ik al sinds altijd je blog lees. Against the grain vind ik een hele mooi naam (annebrittures ook)(sorry ik vind annebrittures zo mooi), klinkt heel mysterieus maar toch blog-achtig ofzoiets. Zit er een betekenis achter de namen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh, ik heb gewoon random dingen en woorden die ik chill vond klinken bij elkaar geraapt. Ik verzin er wel een betekenis bij, haha. (En ja, shit ik blijf against the grain ook leuk vinden, ik denk (voorlopig) dat dat hel gaat worden?) Nee, ik kan hem niet uitspreken en het frustreert me dat mensen me Anne noemen, haha.

   Verwijderen
 4. Oh, maar je lay-out is echt heel erg leuk zo! daarvoor ook hoor!), al die naampjes hebben zo iets bijzonder! Het lijkt dat je al veel langer blogt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah gefeliciteerd Britt! Je lay-out is tof <3 Maar ik ben het met Lise eens to be honest, ik vind annebrittures echt heel leuk en ook persoonlijker dan gewoon een Engelse term ofzo (niet dat wat je bedacht hebt niet mooi is, maar ik vind je oude naam leuker haha oeps sorry).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je blogje! Ik hoop dat je de perfecte naam vindt waar je echt tevreden mee bent. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Britt! Het is al zo lang geleden dat ik voor het laatst jouw blog heb gevolgd, maar ik denk dat je echt trots mag zijn op wat je tot nu toe wél met je blog hebt bereikt. Wauw, ik zie na al die tijd zoveel verbetering die jij misschien zelf niet ziet, verprutst heb je het in mijn ogen zeker niet :) Hopelijk kom je ook uit de naamkeuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rogue raven vind ik zo'n stoere naam, in mijn ogen heb je het echt niet verprutst. Ik denk dat veel bloggers tegen jou, jouw schrijfkunst en je fotografeer kunst opkijken. Het is fijn om een nieuw leven te geven aan je blog, een nieuwe flow te krijgen. Maar je mag ook best trots op jezelf zijn. Don't forget.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat je wel mag trots zijn hoor meid, je hebt echt een supermooie blog gemaakt, echt een eigen stukje online Britt. En welke naam je ook neemt, ik blijf je volgen hoor, dus kies maar gewoon diegene die je het dichtst bij je hart ligt! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je blogverjaardag Britt! Wat een gave, mysterieuze namen heb je bedacht zeg, wauw! Against the grain vind ik heel mooi klinken. Maar nu moeten we toch even een misverstand uit de weg ruimen, want je mag écht écht écht trots zijn op je blogje. Hoe je 'm van de perfecte lay-out voorziet, de prachtigste foto's maakt en die voorziet van fijne teksten: ik zou je blog niet willen missen. Wees een beetje trots op jezelf meid, you deserve it<3 Op naar een mooi tweede blogjaar! Liefs en een dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aahh Britt, jouw blog behoort echt tot mijn favorieten, je hebt het totaaal niet verprutst. Je mag echt trots zijn op je blog! Ik blijf Annebrittures een heel leuke, persoonlijke blognaam vinden, maar je moet doen wat voor jou goed voelt. De namen uit het lijstje zijn ook mooi. Oh en je lay-out, súper pretty!! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je lay-out is meer dan prachtig zo! En als ik een hele vervelende opmerking mag maken, die namen die je tot nu toe verzonnen hebt vertellen niet echt wie jij bent en hoe jij over dingen denkt. Maar daar kom je vast nog wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rogue Raven !
  goed dat je er in ieder geval zoveel over na denkt.
  als je met veel liefde blogt gaat het je zeker lukken
  om komend jaar nog meer je best te doen. Good luck!
  ik blijf je blog in ieder geval met plezier lezen.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 14. YAS. Britt's (of is het nou Anne? haha okay, ik zal niet plagen ;)(ik weet dat het Britt is hoor)(ik dacht ik zeg het even voor de duidelijkheid) layout is (zo goed als) af! Hoorrraaay (9e wereldwonder &zo ;) Ik vind 'm echt heeeeeeel leuk, met die titel onder je post en al het andere :) Ik hou nog steeds van je bloggie (en foto's want wauw) en naam, Annebrittures vind ik gewoon zo leuk bedacht en leuk klinken (maar ik snap je stuggles). Van je nieuwe vind ik "against de grain" toch wel het tofst!
  liefs!
  (dit was waarschijnlijk de comment met de meeste haakjes OOIT haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen