Nieuw "snufje" → MAP

zondag, april 10, 2016 |


Mijn blogvriendinnetjes en ik ontdekken vrij vaak nieuwe plekjes en dan worden er foto's genomen, je kent het wel. (Dat is nu eenmaal mijn blog, haha.) Iedereen kent wel de Meir en waar Starbucks zit. Maar die paar hotspots die België rijk heeft worden een beetje vergeten. Dus, Britt bedacht iets leuks (al zeg ik het zelf), een mapje waar ik alles zorgvuldig zal bijhouden! Voel je vrij om je persoonlijke fotogenieke dingen te delen en ik zal ze bezoeken en erbij zetten.

Stiekem is dit ook puur voor mezelf om de lijst te zien groeien en te kijken waar ik vooral rondhang, haha. Het is erg makkelijk. Je klikt links vanboven op het knopje en dan kan je aanvinken wat je zoekt. Dan zie je van die paarse icoontjes en kan je erop klikken voor het adres. Een makkie of niet?

Ik heb een pagina aangemaakt met de lijst (op mijn menubalk klikken op MAP), je mag altijd een kijkje nemen. Ik probeer hem zo vaak mogelijk up te daten!

(Oké, dit is eng, ik heb al 57 weergaven en ik heb hem nergens gedeeld, help.)

Dat was alles, gewoon iets tussendoor, haha.

11 opmerkingen :

 1. Oh, superhandig! De volgende keer dat ik in Antwerpen kom, ga ik die plekjes zeker eens bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohh Britt, wat een tof idee! Hier zou iemand eigenlijk een app van moeten maken... Waar iedereen hotspots toe kan voegen! Stel je voor je staat ergens middenin een onbekende stad en je maag rommelt, dus opent even die app en ziet supermakkelijk het dichtsbijzijnde hotspotje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zeg van je!! Als ik een keertje in België kom ga ik die sekur gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuk idee! Ik ga zeker af en toe eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een super leuk idee! Jammer dat ik niet in België woon anders had ik er zeker een paar bezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh, wat leuk :) Hopelijk vinden we snel nog wat nieuwe dingetjes om er bij op te zetten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. (Ik en Klaartje hebben trouwens nog een heleboel winkeltjes zoals Pardaf ontdekt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee! Helaas kom ik echt bijna nooit in België:( Maar als ik een keertje ga neem ik zeker eerst een kijkje op de kaart ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een creatief idee. Als ik eens naar Belgenland ga ik even citytrippen à la Britt :)

  BeantwoordenVerwijderen