Monthly goals: april

zaterdag, april 02, 2016 |

De eerste keer in tijden dat ik ook echt daadwerkelijk op tijd ben met mijn goals. Ik moet ook wel want de lente komt eraan en dan moeten er erg belangrijke keuze's gemaakt worden. Héél belangrijk. Zomerschoenen. En aangezien ik er wel een heel seizoen over heb gedaan om winterschoenen te kiezen.. Je snapt me. Hoewel april dé maand is van frisse bloemen en korte rokjes (zonder panty, in mijn geval met want #melkfles) is het wanneer ik naar buiten kijk toch maar een grijze bedoening. Ik ga er wat kleur in blazen met mijn goals. Bam.

Zomerschoenen
Ik begin maar meteen met het allergrootste drama. Want help, ik weet niet wat ik wil.. Ik ben zo'n vintage/hipster meid volgens Julie (klik!) en ik weet niet of ik
• "vintage" zomerschoenen wil → dr Martens
• of "hipster" schoenen → Adidas stan smith. Maar dan wel deze KLIK X
• of iets anders?
Dit blijft zo lastig want schoenen zijn voor een lange periode en pff. Oke, ik heb nog steeds mijn fancy Vagabonds, maar die staan niet leuk onder mijn toekomstige pantalon en midirok die ik zoek maar niet vind. Help.

Voorjaarsschoonmaak
Dit is zo tof om te doen. Ja, echt, hier kan ik zo van genieten. Alleen blijft mijn kledingkast één groot dilemma, want ik blijf passen in kleren van 4 jaar geleden dus geen geldige reden om het weg te doen. Of er hangt een te grote emotionele waarde aan vast. Gewoon wegdoen, want zo zie ik wat ik vaak draag en heb ik beter overzicht in wat ik écht nog nodig heb en niet nog een 466537e streepjes item koop.

Een enquete maken
Nu klinkt dit alsof mijn blog ontzettend groot is en belangrijk, maar oke. Ik wil mijn blog wat beter aanpakken en er écht voor gaan.  Dus ik zou dolgraag eens jullie mening horen, want stilstaan is achteruit gaan. En perfectionistisch als ik ben hoor ik graag wat ik kan verbeteren want ik kijk vaak over bepaalde dingen. Nu ik namelijk wat meer posts heb staan is het makkelijker om kritiek te geven en een mening te vormen dan een paar maanden geleden toen ik 6 keer wat dropte per maand. Dus je kan je eraan verwachten! ( :

Challenge doen én volhouden
Ik weet nog niet op wat voor vlak; sporten, eten of mindstyle, ofzoiets. Maar wel iets waarbij je echt resultaat kan merken na die ene maand. Dit heb ik dolgraag altijd al eens willen meemaken, dat gevoel dat je iets kon afmaken, geweldig. Als iemand iets leuks weet?

Ik houd het voor deze maand op vier goals, want eigenlijk heb ik een extra goal (maar puur voor mezelf) en dat is om nu écht te gaan beginnen met hardlopen. Nog iemand?

Liefs,
Britt
14 opmerkingen :

 1. Ik wil vandaag ook weer beginnen met hardlopen, mijn schoenen paste niet goed meer maar nu ik nieuwe heb moet ik wel. Ik vind de Stan Smiths er wel leuk uit zien, maar dr Martens kunnen ook erg leuk zijn, misschien een beetje waarom voor de zomer alleen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg herkenbaar die winterschoenen kiezen, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe met je mee met hardlopen! En ja pfff moeilijk hè, schoenen... Ik zit nu ook helemaal erover na te denken haha! Succes met je goals! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hele boel leuke goals! Veel succes ermee. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, die Adidas-stan-smith schoenen vind ik erg leuk! Die passen eigenlijk ook overal wel bij. Ik heb knaloranje gympen dus das wat lastiger combineren :) Ik herken het streepjesprobleem trouwens ook wel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je doelen voor deze maand! Ik heb mezelf als doel gesteld om eindelijk weer eens wat meer foto's te maken. Ik raak het gevoel daarvoor altijd een beetje kwijt in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes met het zoeken naar je zomerschoenen (vreselijk vervelend vind ik het, ik weet nooit wat ik echt wil..) Hopelijk lukt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaa lenteschoenen. Een probleem. Hier zit ik ook mee :) dr matens zijn echt tof maar sneakers zijn ook leuk.. of enkellaarsjes, dat lijkt me misschien wel leuk. Ik heb ook geen zin m'n kledingkast op te ruimen, maaaaar het is écht nodig... Toch maar doen misschien. Als je emaal bezig bent zijn zulk soort dingen soms toch best leuk (bij mij eindigt zoiets dan in allerlei setjes uitproberen of zoiets :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je goals zijn zo leuk om te lezen altijd :) Als je op zoek bent naar vintage schoenen kan ik zeker Loria aanraden (vintage winkel in Antwerpen). Daar hebben ze heel veel mooie schoentjes! Ik ben er alleen nog nooit in de lente/zomer geweest, maar hun wintercollecties zijn altijd mooi! Ze hebben er ook vaak dr Martens voor iets van een 30 euro. Bij Episode hebben ze ook heel veel leuke sneakers :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh, ja, was ik al vergeten dat dat er ook nog was! ; ) Danku voor de tip!

   Verwijderen
 10. Jaa die zomerschoenen, altijd zo'n moeilijke keuze! Ik vind Dr Martens geweldig maar zou denk ik toch voor de Adidasjes gaan, die vind ik nét wat zomerser (en ook heel leuk) :) Succes met je doelen deze maand! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heeee daar is de kast-opruim-challenge, hihi. Jij ook heel veel succes daarmee he! En ook met het uitzoeken van je nieuwe schoenen. Ben benieuwd wat het gaat worden (: Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lenteschoenen is zo lastig. Ik wil heel graag witte hoge Converse, maar dan moet ik wel nog even sparen. Een challenge voldoen deze maand is wel een goed idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. dr martens!!!! mn beste aankoop ever :) oh en ik ben net klaar met de grote schoonmaak van m'n kamer! heb zóveel weggedaan en dat voelt zo goed inderdaad :-)

  BeantwoordenVerwijderen