THE BLISS LIST

woensdag, maart 23, 2016 |
Het leven is zo'n dagelijkse sleur en het lijkt soms alsof er geen einde komt aan de dagen. (Nu nog minder met het langer worden van de dagen (qua licht dan)). Dus, hierbij een soort maandelijkse (random, want britt en timing gaan niet samen) rubriek waarbij ik kleine maar fijne gevalletjes op een papiertje spetter. Dingen waar je een gelukzalig (bliss) gevoel van krijgt, zonder dat het moeite kost.

Warme thee drinken nu het nog kan
Ookal ben ik zo'n type dat ijs eet in de winter en chocomelk drinkt in de zomer (klinkt raar, maar het smaakt zo veel beter dan). Bij thee ligt het anders, zo'n tasje thee is een puur genot als het buiten koud is. Oh en de enige smaak die ik lekker vind heet winter (en nog iets). Dus drink thee nu het nog frisjes is buiten en je er echt van kan genieten van die warme dampen onder je neus.
Chocolade eten als voorbereiding voor Pasen
Eigenlijk kan chocolade eten altijd en het is over minder dan een week al pasen, dus, tja. Eet chocolade, da's fijn, je wordt (blijkbaar) slimmer en het is verrukkelijk. Gewoon doen.
De bloesems zien bloeien
Ik vergeet écht vaak eens gewoon rond me te kijken. En toen plots merkte ik op dat het nu echt wel weer de tijd van het jaar is waarbij bloemen gaan bloeien en hun kleurrijke vrolijkheid gaan verspreiden. Hemels.
Zomeruur → meer licht
Over dat zomeruur gesproken, ik ga er nog een artikeltje aan wijden over een paar dagen. Dus, houd zeker mijn blogje in de gaten. Oke, goed, ik merk nu al het hele natuurproces dat in gang komt voor de zomer, het klokje begint te tikken en het wordt nu echt voelbaar, hihi. Hoe zalig is het om om 7 uur wakker te worden door fluitende vogels en licht? (Eindelijk past de natuur zich aan naar mijn innerlijke opstaan klok, yay.)

Liefs,
Britt

15 opmerkingen :

 1. Ah, wat een TOF LIJSTJE Britt! Echt heel mooi gedaan! Sowieso staan er allemaal héle fijne kleine dingetjes op inderdaad, en je hebt ze ook mooi geillustreerd. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat gefluit van de vogeltjes en nog heerlijker als je wakker wordt en de zon vrolijk schijnt. Oh en zeker liefde voor de bloesem! Yay. Ik heb zin in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn lijstje. En hoe mooi is 'ie gemaakt ook. Smelt! Die bloesem is echt prachtig geworden! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig lijstje! Echt! Heel erg mooi getekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fijn lijstje dit! En je tekeningetjes zijn zo cute. De lente maakt me zo blij en het wordt nóg fijner straks met de zomertijd. Ik word blij van dit artikeltje, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wauw, die letter zijn zo mooi gedaan! Wat een leuk idee, zo'n blisslist! "bliss" vind ik ook zo'n fijn woord, het woord voelt gewoon zoals van die kleine geluksmomentjes! Heerlijk toch, wakker worden terwijl het zonnetje al schijnt, ik krijg er gelijk meer energie van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend fijne tekeningetjes zeg!<3 Ik houd heel erg van bloesem, chocolade en zon haha, kom maar op met die lente dus ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dit! Dit soort lijstjes artikeltjes zijn echt mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is zo fijn dat het wat langer licht is ja, lentegevoel ♥ En misschien moet ik me maar wat minder schuldig voelen over het feit dat ik superveel chocolade eitjes eet, op zich sport ik genoeg en als je er écht slimmer van wordt.. ;) super fijn artikeltje dit! Ik vind je tekeningen ook heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh zo heerlijk die fijne kleine dingetjes <3 Vooral dat het langer licht blijft is zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel tof artikel, dit! ik word er zelf helemaal vrolijk van! ;) Vooral dat het langer licht is vind ik tof! Ik merk meteen aan mezelf dat ik steeds vrolijker word nu het lente is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yep, dat chocolade ding is bij mij ook echt het geval,hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah, ik word zo blij van dit artikel! Helemaal lente proof :) Ik krijg ook echt weer zin om de bloesems te zien bloeien, en mag een reep tony's chocolonely ook in plaats van een chocolade ei?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. echt super leuk gedaan! Wat een leuk lijstje.
  zeker handig, vooral voor mij ook. ik zit vaak in een dipje
  dan zijn dit soort dingetjes erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen