recap march goals

maandag, maart 28, 2016 |
'Oh, daar is die recap weer.' Het gaat toch net wat sneller dan verwacht. (Komt misschien ook omdat ik pas in de helft van de maand begonnen ben?) Inmiddels zijn we in de lente en is mijn 'winter wonderland vibe' gesmolten, niet leuk. Maar hey, nu kan ik zonder schaamte liters ijs eten zonder dat het raar is. Klaar voor mijn persoonlijke recap op maart?
• kliederen met water •
Ik ben her en der wel aan de slag gegaan met wat waterverf, maar alles zit alweer in de prullenbak. Ik ben gewoon niet tevreden en ik vind alles niet echt het delen of bijhouden waard. Ik weet niet. Maar ik doe wel lekker vrolijk voort, want het is rustgevend en het geeft een creatief gevoel.

• eens iets anders eten •
Ik ben nu echt helemaal into de pizza rollen (dat is eigenlijk opgerolde pizza, maar het ziet er lunchvriendelijker uit dan stukken pizza in je boterhamdoos). De hele klas heeft ook zoiets van "ja, ziet er lekker uit". Dus ik bak vrolijk verder. Weer een lunch erbij dus. Nog twee te gaan. Maar mij aan de broodjes, wraps of slaatjes krijgen, nja, dat wordt 'em niet hoor.

• terug beginnen met hardlopen • 
Morgen (vandaag) begin ik er weer aan! (Net binnen de maand maart dus.) Dit wordt wel even een hele aanpassing want het is inmiddels al bijna maanden geleden en ik moet weer terug die switch maken om niks te geven om blikken of het blote billen hoofd gevoel. In ruil krijg ik een conditie en een zalig gevoel, dus gewoon doen die handel.

• blogritme • 
Momenteel zit ik op drie artikels per week sinds ik de goal online postte, dus ik ben goed bezig, al zeg ik het zelf. Achter de schermen is het wel één grote choas, maar het voelt goed om echt bezig te zijn met iets en mijn hoofd in het bloggebeuren te laten zweven.

Hoe was jouw afscheid met de winter? Pijnlijk of net blij om de lente te omarmen?

Liefs,
Britt

10 opmerkingen :

 1. Goed van je, drie artikels! Ik wil het ook wel gaan proberen. Nou, ik ben die hele winter helemaal zat (vooral dat weer, ook al ist lente). Maar, geef mij nog even dat zonnetje voor het ultieme gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt goed je best gedaan deze maand Britt! En ohh pizza als lunch, mjam!<3 Mijn afscheid van de winter was niet zo pijnlijk hoor haha, ik omarm met alle liefde alles wat met lente te maken heeft ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke blog! Heb je gevolgd via bloglovin. Liefs www.femque.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig Britt! Die pizzarolls klinken écht perfect (receptje? hint, hint!). Lekker bezig zeg met je blogritme, ik word blij van al jouw fijne artikeltjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lopen is inderdaad een klik maken in je hoofd hé. Ik haat het om rond te lopen met weinig kleren aan en te voelen dat anderen naar je kijken, maar uiteindelijk wint het gevoel dat je krijgt van te joggen het wel altijd. Succes met je hardlopen! Veel liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh pizzarollen, het klinkt heerlijk! Zou je het recept anders willen delen (inspiratie voor een volgend artikeltje?). :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk vind ik het dat eindelijk de lente er aan komt. Het zonnetje wat nu ook lekker door het raam schijnt is echt mijn beste vriendin aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah, gewoon verder gaan met waterverf. Het geeft niet als het niet meteen lukt :). Al is het natuurlijk wel frustrerend, ik geef je gelijk. Succes alvast met het hardlopen! Yesss, you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben laatst weer begonnen met hardlopen, maar ik begin het nu gewoon leuk te vinden. En het is heerlijk om even buiten te zijn. Je hebt nog wel allemaal sneeuwvlokjes op je blog :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oja haha, dat had ik niet gezien ik ga ze straks weghalen. ; )

  BeantwoordenVerwijderen