outfit • je m'en fous

donderdag, maart 10, 2016 |
"Ik zag daarnet echt een prachtige plek, allerlei droge struiken. maar ik weet niet of we erin kunnen/mogen." De hele groep (Klaartje, Helene en Lise) volgen me uiteindelijk. En als ik me een weg baan door een padje richting de houten deur is het uitzicht adembenemend. De blik die ik had opgevangen door het kiertje van de poort was geen illusie. (In mijn ogen dan toch.) Perfect om als een klungel omgeven te worden door drie camera's en vastgelegd te worden door die lieve blogvriendinnetjes van me. 

Versta me écht niet verkeerd, ik ben helemaal niet zo'n zelfverzekerde chick die zoiets heeft van. Oh, ik zie er goed uit, mijn outfit ziet er goed uit, laten we poseren en foto's delen op de blog. Ik zag dit een béétje als verplichting en ik blééf het uitstellen. "Wie gaat er eerst?" Lise ging. "Ja, oke, wie nu?" Klaartje ging. Uiteindelijk ging ik dan ook maar, haha. (En daarna volgde Helene.) Het is zo deprimerend om al die meiden te zien poseren en lachen alsof ze het jaren doen en jij daar de hele tijd de neiging hebt om te praten net op dat moment wanneer al die camera's op je gericht staan. Perfecte timing.

Moet ik gewoon een beetje voor oefenen om te poseren, ofzoiets, haha. Want zo goed als de helft stond ik raar te kijken, hangen mijn benen raar aan mijn lijf of lijk ik op een aardappelzak die stoned is.

Maar goed, ik moest jullie mijn schoenen toch eens even tonen, hoe ze eruit zien in werkelijkheid? (Ik voel nog steeds alle blikken op me gericht hoor als ik voorbij stap, maar i don't caaaaare. : )) En ik weet ook wel dat niet iedereen ze leuk vindt van jullie, maar dan kan je nog altijd genieten van dit prachtige uitzicht. Want weet je, toen ik er een week daarna langsging met Eline en Lise waren al die prachtige struiken kort gewiekt?! (Waarom?)

Zie je me?
Beetje awkward ook in putteke winter met een zomerhoed rond te lopen, maar het was leuk. Ik voelde me héél even goed en happy en vreugdevol. En. Ja. ( : 

Locatie:
Den Botaniek

Bij deze ga ik de blog vibe weer opnemen. Beloofd. Heb jij ooit al eens je outfit laten fotograferen?

Liefs,
Britt

26 opmerkingen :

 1. Nou, ik vind je schoenen heel erg pretty! Enne, mooie foto's. Ik vind je outfit heel leuk. Ik denk dat outfitfoto's maken altijd een beetje awkward blijft (als je geen model.of natuurtalent bent dan), maar het gaat steeds makkelijker, i promise. En als ik het zo zie, doe je het al supergoed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, je outfit is echt erg mooi! (net zoals jou schoenen trouwens! :)). En haha, dat outfitfoto's-nemen-scenario, daar herken ik mezelf erg hard in ;) Xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof plekje! En leuke outfit, staat je goed! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeey, ik deel je gevoelens over poseren hoor. Ik vergeet gewoon altijd spontaan hoe ik moet lachen en dan krijg je van die awkward-pogingen-tot-een-lach. Maar na 1001 foto's gemaakt te hebben zitten d'r dan wel altijd een paar bij die leuk zijn :) Deze zijn in ieder geval supertof, en hoe gaaf is die locatie!? De combi trui-rokje is zo tof! En wat staan je shoes er toch leuk bij. Ze waren 't gedoe waard, niet? Zelf zou ik niet zo snel voor zo'n toch-best-wel-hoge-hak gaan (ik zou het nog geen uur uithouden i guess), maar het staat je zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuke outfit, wat goed dat je het durfde! Lijkt me ook wel spanned om door andere bloggers gefotografeerd te worden, je doet het heeeeeel erg goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. DEZE FOTO'S ZIJN ZO MOOI BRITT!! Complimenten naar Helene, Lise en Klaartje. Maar uiteraart ook naar jou, want ik bedoel hoe leuk sta je op deze foto's!?!? I know, het is awkward maar je doet het zo goed!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat sta je leuk op de foto's! De locatie is dan ook perfect, en je outfit ook trouwens<3 En wat het poseren betreft: oefening baart kunst, echt ;) Liefss!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo mooi Britt! Je outfit is zo leuk, wees maar trots op jezelf dat je die schoenen durft dragen hoor want ze zijn echt de max :D Leeeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah leuuuukerd! Trots dat je toch je outfit erop hebt gezet hoor! Ik zeg vaker doen want je hebt echt een heel leuk hoofdje en alles. Top outfit trouwens, zou ik ook zo dragen, hehe. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent van je anonimiteit af! Echt zo leuk je schoenen, echt ze staan je perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhh, nee joh, het zijn juist hele leuke foto's! Maar ik snap wel dat je je er onzeker bij voelde als de andere dames al heel veel ervaring hebben in outfit foto's. Maar ik vind ze heel mooi <3. Wat een prachtige locatie ook. En wat zijn je schoenen tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een toffe outfit, en wat een toffe plek om te fotograferen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Wauw wat een prachtige foto's ! En ik ben verliefd op je trui <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die outfitfoto-struggles heb ik nog steeds, al laat ik al jaren outfitfoto's maken, blijft het toch nog wel een beetje moeilijk met poseren en zo. Ik heb ook het idee dat ik er de halve tijd als een aardappelzak bijsta, hihi. Maarre Britt, deze foto's zijn zo leuk geworden en je outfit is heel erg mooi! Ik vind je schoenen zo ontzettend tof ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tof plekje om te fotograferen! De foto's zijn echt heel erg goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Girl, niet te onzeker zijn, je ziet er PRACHTIG uit! Ik vind je outfit echt heel tof, en wat een mooi plekje ook, heel mysterieus ofzo :) Je schoenen staan je ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een leuke outfit en vooral een hele toffe locatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is zo leuk om de foto's nog eens terug te zien. ik krijg echt al zin om er samen nog eens naartoe te gaan. haha. En ik heb al verschillende keren mijn outfit eens laten fotograferen en ik ken de struggle helemaal. Wij mensen zijn nu eenmaal heel kritisch gaat als het om foto's waar je zelf opstaat als je begrijpt wat ik bedoel ;) Maar geloof me Britt, je staat er prachtig op! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, hey de paasvakantie komt er bijna aan he? ( :

   Verwijderen
 19. Wauw, Britt wat een leuke foto's! Ze zijn echt goed gelukt! De locatie is inderdaad gaaf, het geeft echt een finishing touch :)

  BeantwoordenVerwijderen