MARCH GOALS

dinsdag, maart 15, 2016 |

Ja, want als je over de helft zit van de maand heb je nog steeds die drang naar doelen die je wilt voltooien. (Echt, ik heb het hoor. Nee, eigenlijk ben ik gewoon véél te sloom met het te delen op mijn blog, want de doelen stel ik al op aan het begin van de maand. : ))
Daar zat ik, zorgvuldig met alle 5 penseeltjes, waterverfdoos, bladeren, te wachten op inspiratie. Het werden dan maar spetterbloemen, want verder dan dat kom ik niet qua niveau, haha. Alleszins, dat werd de perfecte achtergrond en het totaalplaatje klopte bij het nostalgische gevoel dat ik had van maart vorig jaar.

• kliederen met water •
Best dom eigenlijk, want verven lijkt me altijd een stapje moeilijker dan bijvoorbeeld tekenen. Ik wil het toch eens het voordeel van de twijfel geven en misschien wekelijks wat verven. (Als ik nu alleen nog wat inspiratie zou krijgen?)
• Eens iets anders eten •
Mijn hele middag-lunch-leven bestond uit boterhammen met choco. (Het is zelfs al zover gekomen dat ik een boterhamdoos had met I ♥ choco.) Nu is daar de nieuwe verslaving avocado met rijstwafels bijgekomen. En dat is het dus. Ik ben een ontzettend moeilijke eter, dus eigenlijk mag ik al dolgelukkig zijn dat ik avocado met rijstwafel ver-ruk-ke-lijk vind en dus een tweede lunch heb. Maar een derde/vierde/vijfde iets mag er ook bij? Dus als je suggestie's hebt, let me know.

• Terug beginnen met hardlopen •
Normaal gezien zou mijn "blessure" nu genezen moeten zijn en zou ik het hardlopen weer kunnen opnemen. Dat is iets voor deze maand. Iets typisch maart. (Best emotioneel moment ook, want volgende week had ik normaal gezien de 5 km kunnen lopen, niet dus...)

• Blogritme •
Ik heb dit allemaal zo ontzettend hard gemist, gewoon het bloggen in het algemeen, alles. Ik zat in een diepe dip maar ik kruip eruit en dat proces van eruit kruipen maakt me al ontzettend gelukkig. Het gevoel van terug in die vibe zitten moet onbeschrijfelijk goed voelen.


Wat eet jij zoals als lunch? (Iets wat ik als choco fanaat ook zou lusten?)


Liefs,
Britt

12 opmerkingen :

 1. Bananenschijfjes met muizenstrontjes op zijn echt suuuperlekker! En dan heb je meteen ook wat fruit binnen, hehe. Succes met je doelen! Goed lopen hoor :D liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WRAPS MET ZALM EN PHILADELPHIA EN BIESLOOK. Het lekkerste ooit. En wanneer je hem doormidden snijdt het meest fotogenieke ooit. Doe het. Hmmmm...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele mooie doelen! :) Ik ga zelf vanaf April doelen voor mijzelf zetten. (Omdat we al halverwegen maart zitten) Dit soort posts inspireren me echt wel!

  Ik eet zelf een broodje chocopasta met chocovlokken voor lunch, haha. Dubbel choco!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn lunch bestaat meestal ook uit boterhammen, gewoon omdat ik te lui ben om iets anders te maken. Als ik dan toch eens wat variatie wil brengen dan kies ik graag voor wraps. Je kan hier zoveel meedoen. Ik vind het heel lekker met zalm of met pesto maar je kan er ook gewoon ham tussen leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik ben ook zo'n typisch boterhammetjesmetchoco meisje + een moeilijke eter, ik ken de struggles haha. Misschien kan je op zoek gaan naar een lekker recept van gezonde wafels die helemaal eetbaar zijn op een koude manier in de middag? Of een slaatje/pasta meenemen? c:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat het je gaat lukken om terug te gaan hardlopen, na mijn kwetsure deed het heel erg deugd om terug te beginnen! Wat dacht je van cornflakes/granola/muesli met yoghurt en een banaan? Das mijn favoriete ontbijt alleszins :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wentelteefjes, misschien zou je daar eerder aan het ontbijt bij denken maar tussen de middag zijn deze ook heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Over het laatst heb ik (of eigenlijk mijn mama) iets nieuws ontdekt voor op de boterham: geitenkaas + honing + notenmix + appelschijfjes. Super lekker en het vult ook nog goed, als je eens tijd hebt moet je dit zeker eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aaah dat lunch probleem ja - same. bij mij is het niet dat ik een moeilijke eter ben (ik vind juist bijna alles lekker, haha), maar 's ochtends heb ik geen tijd om iets ingewikkelds te maken en 's avonds geen zin ...:-/ succes met hardlopen weer, jammer van die 5km :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik stem vóór voor het blogritme :D Nog meer blogjes pls haha. Mooie foto's weer trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. PINDAKAAS MET BANAAN! mijn grote liefde dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Iets anders eten wil ik ook heel graag en oh-oh wat mis ik mijn blogritme. Ik heb zolang niet geblogt of blogs gelezen. Ik mis het.

  BeantwoordenVerwijderen