instagram recap • 2

maandag, maart 21, 2016 |
Het moment dat je realiseert dat je wel degelijk een lichte drang hebt naar foto's bewerken en ze delen is.. een beetje een confrontatie. Oh en niet te vergeten het verlangen naar de "perfecte feed". Ik ben er toch een béétje schuldig aan vrees ik, haha. Maar het is leuk. En rustgevend. Natuurlijk ben ik bijlange nog niet bij de mijlpaal van "perfecte feed" ofzoiets. Maar het is leuk om die groei te zien. Ik lach mezelf nog vaak uit als ik mijn oude foto's bekijk. En waarschijnlijk doe ik over een maand precies hetzelfde met het bovenstaande collage dingetje.Een sneak peek van een awkward outfitshoot met Eline en Lise, waarbij ik meer met mijn schoenen bezig ben dan de twee flitsende camera's. (Still in love.)
•••
Lazy zaterdagen waarbij het enige uitzicht dat je hebt je bed, een boek en een kom eten is. Beter kan niet.
•••
Genieten van het uitzicht met een hoed op je hoofd in de winter. Herinnering aan de meest fijnste dag met Klaartje, Lise en Helene.


Ook hier ben ik weer te druk met andere dingen bezig dan met de camera die op me gericht is. Hier waag ik me tussen de planten.
•••
Shoe goals met Eline, want ja zulke dr martens vind ik ook wel leuk. (Ik had ook zo'n foto met Lise, maar help ik vind hem niet meer..)
•••
"Oh nee, wacht even! Ik wil écht een foto van deze bloemen! Ja, zie je nu kom ik op een punt waarbij ik los kom en me niks meer aantrek van kijkende blikken." schreeuwde ik uit tegen Lise toen we voor een drukke bakker stonden


Deze. Foto. Is. Zo. Leuk. Door het vochtige atmosfeertje van de botanische tuin kreeg deze foto een fijne waas en i like it. (Of ik deed gewoon iets verkeerd met mijn instellingen, uhm.)
•••
Dit gebeurt werkelijk elke keer, zelfportretten maken waarbij de helft (en je zult zien, net vaak de mooiste compositie's) wazig is. Maar dit had iets, fijns.
•••
Rondhuppelen op mijn vagabonds door het mooiste natuurgebiedje dat ik ooit zag.


Omhoog kijken is de boodschap want wauw, kijk hoe mooi dit uitzicht is?
•••
Fancy pose doen met je hoed voor een fotogenieke muur, kan allemaal, euh.
•••
En tot slot dit mooie vaasje rozen in zwart wit waarbij een prachtig schouwspel aan refelctie's te zien is. ♥

Dit is dus een samenraapsel van de in mijn ogen leukste kiekjes van de afgelopen tijd. Kiekjes die ik over een paar maanden waarschijnlijk zal verwijderen, haha.

Heb jij Instagram? Zo ja, zet je linkje hieronder en dan kijk ik eens! (Ik noem gewoon @annebrittures, haha, logisch.)

Liefs,
Britt

12 opmerkingen :

 1. Ik vind net dat jij "de perfecte feed" hebt, Britt, je foto's zijn zo ontzettend mooi!! (mijn instagram: @xlouvette)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, al die foto met je hoed op zijn echt super mooi! Alhoewel eigenlijk al je foto's enorm prachtig zijn! Je hebt echt een 'ooooh-ik-wil-ook' feed, hoor! :) (mijn instagram: @inneverswijvel', ook heeeeel makkelijk) :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt hele gave foto's! Ik ga je gelijk volgen, super tof

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poeh, ik ben er echt héél slecht in om de foto's in m'n feed bij elkaar te laten passen, haha. Dus ik heb de moed maar een klein beetje opgegeven. Jouw foto's vind ik wel super mooi en ook echt wel een geheel al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw foto's zijn zoooo mooi bewerkt! Echt een gave feed creëer je zo<3 Mijn feed verandert elke keer weer, nu is 'tie een beetje blauwachtig maar nog steeds een rommeltje. Tenslotte ben ik zelf ook een mess ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh Britt, je hebt echt een prachtige feed! Alles past gewoon bij elkaar!! Hoe doe je dat toch, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto met die "wazige" rozen is zo perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie foto's! :) Ik dacht dat ik jou al volgde, maar blijkbaar niet haha. Nu wel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Ik dacht dat ik je al volgde, maar blijkbaar niet haha. Nu wel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aahh jeetje, je feed is zo ontzettend mooi, echt alles past zo goed bij elkaar. Moet je echt nooit verwijderen hoor! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je fotografiestijl is echt to the point Britt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dat je echt een feed hebt hoor. Zo lekker Britt-achtig. I lovvv it!

  BeantwoordenVerwijderen