het doolhof genaamd Antwerpen • meeting

woensdag, maart 30, 2016 |

 Lise en ik stonden een beetje te klungelen, opzoek naar Eline. "Oh nee, Lise, help, ze belt me! Ik heb bel angst, wil jij opnemen?" zeg ik in paniek. "Ja maar, ik ook! En wat als ze ons niet verstaat?!"

•Note: ik heb alles even in deftig Nederlands gezet, want op dat moment kwam er enkel Vlaams gebrabbel uit mijn mond•

Ik besloot dan maar zelf op te nemen en Eline beschreef waar ze stond. Een einstein koffie winkeltje. Probleem is, in het centraal station staan er zo'n 5. We besloten de roltrap naar beneden te nemen en daar stond ze. We vielen haar aan met een dikke knuffel en we zetten al pratend de dag in.

Ik had zoveel stress, zoveel dat ik verdwaaldde in Antwerpen voor de meeting begon (gelukkig was Lise mijn reddende engel). Want wat als Eline me niet zou verstaan? Gelukkig viel het mee. Oh en het grappige is (ik heb het wel 5 keer gevraagd, maar oké) blijkbaar kon ze een verschil horen tussen mijn geklets en dat van Lise. (Oost-Vlaams en Antwerps. :))

Goed, de dag. Nadat we Eline dan hadden gevonden wouden we wat gaan eten en ja hoor ik begon alweer iets te ijverig over Exki. (Eigenlijk zou ik een vergoeding moeten krijgen voor alle gratis reclame en overtuigingskrachten die ik gebruik om mensen in Exki te krijgen, haha.) Nadat we daar alles hadden opgegeten en ik mijn standaard "JE MOET EEN KLANTENKAART NEMEN!" uitleg had gedaan gingen we naar de grafitti muur. Natuurlijk moest er net op dat moment de weg versperd worden door twee busjes en konden we amper wat zien van de kunstwerken. Op naar de botanische tuin.

Lise en ik waren (samen met Helene en Klaartje toen) al eens in de botanische tuin geweest maar toen was de cactus serre niet open. Dus we sleurden Eline mee (maar ze wou vrijwillig mee hoor : )). Alleen zijn we eerst twintig keer verkeerd gelopen en dacht ik de hele tijd dat ik de weg wist, niet dus.
Onderweg begonnen we met poseren voor een mooie muur die Eline had opgemerkt. En toen kwamen we dan eindelijk aan aan dé botanische tuin. ( : Zo hebben we ook weer de andere kant gezien van Antwerpen en zo kon Eline ook gewoon zeggen dat ze de minder bekende steegjes vanbinnen en vanbuiten heeft ontdekt, haha.
Sfeerbeeld: Dit krijg je als je de weg niet weet en er plots en trein komt. Eline bleef op haar dooie gemakje staan en begon kiekjes te nemen, haha.
 Eenmaal binnen in de cactus serre zat een iet wat oudere man naar een lokale radio te luisteren, tussen de planten. Echt een plaatje. Ik heb mijn ogen uitgekeken en hoe verder ik kwam des te meer er een magische filter op mijn foto's kwam (→ vochtige lucht).

We gingen ook nog langs Dille en Kamille, American Apparel (maar te weinig geld mee dus :( ) en passeerden we langs een muur met bewegende plaatjes en hashtags (eigenlijk bleven we daar staan omdat het regende en het daar droog was). We liepen terug naar het station voor Eline haar trein, ik gaf ze beiden een knuffel en vertrok weer naar huis.

Dit is echt een grote rommelboel, voor een iets gestructureerder verhaal. Lees Eline's verslag dan eens. ; )

Liefs,
Britt

30 opmerkingen :

 1. Wat een grappig verhaal , en wat maak jij leuke fotootjes. In de botanische tuin ben ik zelf heel vaak om planten te tekenen. Ik vind het geweldig daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt alsof jullie veel lol hebben gehad, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt én ziet eruit als een gezellige dag! Wat leuk ook dat jullie naar de botanische tuinen zijn geweest :) En die rommelboel valt wel mee hoor! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh nu moet ik duz echt naar Antwerpen wat er is een grote kas vol cactussen. hihi. Wat een mooie fotootjes Britt!! Ze hebben echt een tof sfeertje! Ziet eruit als een gezellige boel & geslaagde meeting en het was heel leuk om te lezen! (dat rommelig valt heel er mee hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo mooi weeral! Wat leuk dat jullie deze keer wel in de serre konden haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er leuk uit! Altijd op van die blogger meeting foto's
  zie je iedereen non stop met camera, zo kenmerkend.
  prachtig plekje!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, haha, vandaar ook dat eigenlijk zo goed als elke foto een camera bevat, haha. ( : Living the blogger life. ; ) Ja, moet je zeker eens heen gaan!

   Verwijderen
 7. Ahh ik vind het een goed gestructureerd verhaal hoor! ;) leuk om te lezen. En om je foto's te zien natuurlijk! Het is zo mooi daar in die botanische tuin, daar wil ik echt eens heen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! En wat een mooie locatie om te fotograferen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaah wat leuk!!! De foto's zijn zo mooi! En wat super leuk dat jullie elkaar hebben gemeet. Vet leuk dat die cactus serre nu wel open was. WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha dat belgedeelte was chaos inderdaad, wist niet dat je het zelfs eng vond om met mij (want ja ik ben het - haha grapje) te bellen :') (Ik moest overigens bijna hardop lachen om hoe je beschreef dat ik foto's ging maken toen jullie bijna voor een tram sprongen) Kan niet wachten tot jullie naar Utrecht komen! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik was niet bang van jou, maar gewoon het hele bel gebeuren is eng en niet leuk, haha.

   Verwijderen
  2. En jaa, ik ook! Ik wil echt snel alles plannen dat we naar daar komen want woah!

   Verwijderen
 11. Aawh wat leuk zeg, die foto's zijn allemaal zo pretty met planten en mooie meiden<3 Supergave locatie ook, zo'n botanische tuin! Ik wil jullie echt eens horen praten haha (en sowieso ontmoeten natuurlijk), ik vind Vlaams zo leuk! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag het Eline eens, haha. Nee, maar echt, je hoort me niet op mijn normale manier als je me zou zien. Ik doe dan echt mijn best om deftig te praten, haha. Beetje bedrog.

   Verwijderen
 12. 't Ziet er echt gezellig uit, en ook wel grappig, ieder met z'n eigen accentje :) Volgens mij zou ik dat verschil ook wel horen, ik praat niet echt dialect ofso (mijn papa wel, echt leuk om te horen) toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik kan me bijna voorstellen hoe het daar was, het ziet er heel gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er gezellig uit. En wat een prachtige foto's met al die cactussen en andere planten. Ik geniet er echt van om daarnaar te kijken.♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk zo'n meeting. Als je nog eens in Antwerpen bent, laat maar weten. Lijkt me leuk om je een keer te ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Stiekem moest ik een beetje lachen om je talenstruggels. Ik vind Vlaams zo schattig klinken haha. Zo te horen was het een heel leuk dagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoe leuk dit verslagje! Heel leuk geschreven en prachtige foto's! En met prachtig bedoel ik echt meer dan mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, jouw foto's zijn altijd ZO MOOI! En ik heb een zwak voor de vele cactusplaatjes op je blog, zo ook hier weer :) Supergezellig dat jullie hadden afgesproken, het klinkt als een fijn dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super mooie foto's!! En ik hou echt van de sferen van de botanische tuinen! En ik vind het juist wel heel leuk, het beetje chaotische. Dat maakt het gezellig. Dat maakt het persoonlijk :) Super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh Britt, wat ziet het er toch zo leuk uit! Je foto's zijn echt zo mooi gemaakt! Wat een leuk dagje hadden jullie toch!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het was zo leuk!! Ik weet nog dat ik dacht dat ik je gsm had opgenomen maar toen (nadat ik een heel (chaotisch) verhaal had gedaan) bleek dat ik vergeten was om op het knopje te drukken haha! Ik ben echt zo slecht met bellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waaauw je maakt echt prachtige foto's! En dat wist ik allang, maar nu pas kom ik op je blog terecht. En ik vind Exki ook echt onwijs tof, maar die in Nederland zijn echt iets minder dan in België vind ik. Goede reden om weer eens naar Antwerpen te reizen...

  BeantwoordenVerwijderen